Siirry pääsisältöön

Videot

Muuton keskellä virkattu pikkulaukku

Huh, edellisestä postauksesta on vierähtänyt yli kolme kuukautta, mutta siihen on syynsä: päätimme tammikuussa muuttaa 70 neliöisestä rivitaloasunnostamme 36 neliöiseen kerrostaloasuntoon! Asuinneliöt siis käytännössä puolittuivat ja sehän on tiennyt melkoista tavaroiden downshiftaamista, joka on vienyt - ja vie edelleenkin - kaiken ylimääräisen ajan.  Palmusunnuntaina havahduin siihen, että eletään jo pääsiäisen aikaa ja päätin, että teen edes jonkin pienen käsityön. Löysin erivärisiä Seiskaveikan purkukeriä, joista yleensä olen neulonut leikkihiiriä kissoille, mutta nyt kissat saivat jäädä nuolemaan tassujaan ja itsekkäästi virkkasin pienen isoäidinneliölaukun kännykkälaukukseni. En pidä siitä, että virkatut laukut venyvät kovasti, ja kokeilin ryhdistää virkkuutyötä yhdistämällä Seiskaveikan pariksi valkoista kalastajanlankaa. Se tuntui auttavan, laukusta tuli mielestäni jämäkkä.  Kiinnitin laukkuun myös ohuen valkoisen puuvillavuorin, jotta kännykän kulmat eivät törröttäisi ulos vir

Hattuihin sointuvat säärystimet

Neuloin säärystimet, joissa pääväreinä ovat ruskea ja sininen, värit, jotka eivät lukeudu suosikkeihini. Syy minulle outoihin värivalintoihin olivat kaksi hattua, jotka halusin saada sointumaan säärystimiin.

Sinisen pipon olen saanut lahjaksi, siinä oli painettu heijastinkuvio, joka harmillisesti lähti irti ensimmäisessä pesussa vaikka pesin ohjeen mukaan. Pipo on malliltaan päähäni hyvin istuva ja siksi pidän siitä. Valkoinen, Salomon-merkkinen karvavuorillinen hattu puolestaan on kirppislöytö, hintaa sillä oli kolme euroa. Hatun painatuskuviosta löytyy oliivinvihreää väriä, ja siksi laitoin hieman vihreää myös säärystimiin.

Säärystimet ovat tuttua ja turvallista Seiskaveikkaa. Viitteellisen ohjeen näet postauksen viimeisestä kuvasta, johon merkitsin käyttämiäni silmukkamääriä. Mainittakoon, että neulontakäsialani on väljä.









Kommentit

Suositut tekstit