Siirry pääsisältöön

Videot

"Pitsisukat" naapurin tytölle

Elämme vielä muuton keskellä "kahden asunnon loukossa", joka onneksi päättyy parin viikon päästä. Tulevan entisen asuntomme naapuriperhe sai hiljattain perheenlisäystä ja neuloin pienokaiselle villasukat Seiskaveikasta. No, lankaahan jäi huimasti yli, joten neuloin siitä vielä vauvan isosiskollekin sukat. Valmistuttuaan beiget sukat näyttivät silmissäni ankeilta nuoren naisen sukiksi ja lisäsin niihin helpon piristyksen: kolme virkattua kerrosta mansikkajäätelönvaaleanpunaista "pitsiä". Aikanaan, kun sukat ovat jääneet pieneksi, on helppo purkaa "pitsi" pois ja kierrättää sukat pikkuveljelle. Neuloin koon 33-34 sukat seuraavasti: aloitus 36 silmukkaa -> 3 oikein, 3 nurin joustinneuletta 10 krs -> 1 oikein, 1 nurin joustinneuletta 15 krs -> kantapää -> sukkaosa 40 krs ainaoikein neuletta -> kärkikavennus ja päättely. Vaaleanpunaisen " pitsin" virkkasin viimeiseksi: ensimmäinen krs 5 ketjusilmukkaa per lenkki, toinen krs 6 kjs per le

Paljettikoristeisen t-paidan suurentaminen

Keltaisesta hupparituunauksesta kertovassa postauksessani oli musta paljettikoriste, joka oli peräisin tästä topista, josta jäi jäljelle harmaata trikookangasta. Kangasta oli juuri sopiva määrä, jotta sain suurennettua sillä yhden takavuosien lempipaidoistani: mustan paljettikoristeisen t-paidan.

Mustassa t-paidassa on printtikuva, jonka päällä on läpinäkyviä paljetteja. Muistan ostaneeni puseron erään halpamyymälän alesta, hinta ei päätä huimannut ja ilmeisesti siksi se myöskään ei ole jäänyt mieleeni. Ystäväni viisikymppisjuhlissa kuitenkin käytin tätä puseroa ja osaksi siitä syytä en ole halunnut luopua vaatteesta vaikkei se enää vuosiin ole mahtunut päälleni. Vaan nytpä taasen suurennusoperaation jälkeen mahtuu!


Lisäsin harmaata trikoota paidan sivusaumoihin.


Siirsin paidan helmasta mustaa kangasta hihansuihin.

Viime viikolla ostamani sydänhuivi sopii yhteen paidan kanssa


Kommentit

Suositut tekstit