Siirry pääsisältöön

Videot

"Pitsisukat" naapurin tytölle

Elämme vielä muuton keskellä "kahden asunnon loukossa", joka onneksi päättyy parin viikon päästä. Tulevan entisen asuntomme naapuriperhe sai hiljattain perheenlisäystä ja neuloin pienokaiselle villasukat Seiskaveikasta. No, lankaahan jäi huimasti yli, joten neuloin siitä vielä vauvan isosiskollekin sukat. Valmistuttuaan beiget sukat näyttivät silmissäni ankeilta nuoren naisen sukiksi ja lisäsin niihin helpon piristyksen: kolme virkattua kerrosta mansikkajäätelönvaaleanpunaista "pitsiä". Aikanaan, kun sukat ovat jääneet pieneksi, on helppo purkaa "pitsi" pois ja kierrättää sukat pikkuveljelle. Neuloin koon 33-34 sukat seuraavasti: aloitus 36 silmukkaa -> 3 oikein, 3 nurin joustinneuletta 10 krs -> 1 oikein, 1 nurin joustinneuletta 15 krs -> kantapää -> sukkaosa 40 krs ainaoikein neuletta -> kärkikavennus ja päättely. Vaaleanpunaisen " pitsin" virkkasin viimeiseksi: ensimmäinen krs 5 ketjusilmukkaa per lenkki, toinen krs 6 kjs per le

Kirppislöytönä Adidas Originals Gallery Collectionin huppari

Ostan harvemmin merkkivaatteita kirpputorilta johtuen siitä, että en voi olla varma niiden aitoudesta, piraattituotteita en halua hankkia edes käytettyinä. Alkuviikon kirppiskierroksellani eräässä rekissä pisti silmään hauskaa kuosia oleva huppari. Se oli Adidaksen, käyttämättömän oloinen ja kirppispöydässä oli vielä alennuslappu "kaikki -50%". Pyörittelin vaatetta kauan, kävin sovittamassa ja samalla tutkiskelin sen sisäpuolella olevia lappuja. Uskoin, että huppari olisi aito Adidas, joten päätin ostaa sen. Alkuperäinen kirppishinta oli 20 euroa, mutta koska se oli puoleen hintaan, niin sain sen kymmenellä eurolla.

Kotona ryhdyin googlettelemaan kuvahaulla löytäisinkö samanlaista hupparia. Vierähti tovi ja yllättäen näytölle putkahtivat samaa kuosia olevat verkkarit. Niiden avulla pääsin jäljille ja selvisi, että kirppislöytöni oli Adidas Originals Gallery Collectionin mallistoa vuodelta 2018, ja kuosin suunnittelija oli lontoolainen nuori taiteilija nimeltään Hattie Stewart.



Hupparin kanssa aion käyttää korvakoruina pelkistettyjä renkaita, 
näin värikäs ja hauska kuosi ei muunlaisia koruja kaipaa.

Hopeisten korvarenkaiden halkaisija on huikeat 8 cm!
Korvikset ovat vanha kirppislöytö.


Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Jasmin :) Tykkään kovasti tuosta hupparista ja olen iloinen että ostin sen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit