Siirry pääsisältöön

Videot

Asustejoulukalenteri, luukku 24: tik-tak

  Tik-tak, tik-tak: joulukalenterin aika on täynnä kun viimeinen luukku aukeaa. Ja sieltähän löytyy aikarautoja: kaksi rannekelloa, joihin olen tuunannut rannekkeet.  Mustahihnaisen  Brandenburgin porttia esittävän kellon olen löytänyt patterinkeräyksestä Berliinistä. Punahihnainen sydämenmuotoinen kello on puolestaan ostettu kirpputorilta. Aiempien vuosien kalentereiden jouluaaton luukkuihin pääset näistä linkeistä: Korvakorukalenteri Punaisten laukkujen joulukalenteri Kierrätyslöytöjen joulukalenteri

Farkku-unikkovormu kesäksi

Sään lämpeneminen ja lähestyvä kesä inspiroivat minut tekemään kesäasutuunauksen pieneksi käyneistä farkkuvaatteista. Kangasvarastostani löytyi palanen beigeä Unikkokangasta vuosituhannen vaihteen alkupuolelta ja päätin käyttää sen tähän ompelutuunaukseen.

Toteutus sekä farkkushortseissa että hihattomassa farkkupaidassa oli simppeli: sivusaumojen aukileikkaus ja sitten vain kangassuikaleiden ompelu sivuihin.











 

Kommentit

  1. Kivan näköinen tuli. Juuri punaista unikkoa pyörittelin ajatiksena halkaista farkut sivusaumasta ja leventää punttia viitisennsenttiä. Kipujalalle tilaa turvota kauppareissun aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina Lötjönen :) Punaisesta unikosta tulee varmasti upea kesäinen lopputulos :) Ikävää, että jalkasi kipuilee ja turpoaa, minulla puolestaan on kipu- ja turvotusvaiva vasemmassa kädessä (murtuman jälkitilana sain käteen vaivakseni CRPS kipuoireyhtymän). Kivuista huolimatta oikein mukavaa kesän alkua ja tulevaa kesää sinulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit