Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Tyynytuunaus t-paidasta (vuodelta 2015)

Mental Wearin t-paidassa oli hieman liikaa asennetta, joten tuunasin t-paidasta tyynyn. Ompelutyö oli hyvin yksinkertainen: leikkasin t-paidasta neliskanttisen palan printin kohdalta ja ompelin sivut yhteen. Sisään sopiva tyyny löytyi Ikeasta.

Tuunaus vuodelta 2015.

Kustannukset: t-paita olisi mennyt vaatekeräykseen, joten minulle sen arvo oli nolla euroa. Pieni tyyny maksoi 70 senttiä.

Kommentit

Suositut tekstit