Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Höyhenkorvikset puupallolla

Eilen pääsin vihdoin askartelun makuun kun ystäväni kävi kylässä. Olin aiemmin viikolla ostanut kirpputorilta hennon vaaleanpunaiset sulkakorvikset, jotka miellyttivät minua värinsä puolesta, mutta muutoin olivat makuuni liian "höyhenenkeveät". Asia korjaantui kiinnittämällä korvakoruihin suurikokoiset puupallohelmet korupiikin avulla. Tässä vaiheessa tarvitsin ystäväni apua: hän taivutteli minulle tarvitsemani metallipiikit koska helmikuun alussa toistamiseen leikattu ranteeni ei vielä kestä käyttöä.

Korvakorut onnistuivat mielestäni hyvin ja puupallon myötä niistä tuli yhteensopivat Aarikan ranne- ja kaulakorun kanssa.

Kustannukset: höyhenkorvikset kirpputorilta 25 senttiä, puupallot lahja ystävältä.


Korvakorut Aarikan korujen kanssa kuvattuna


Kommentit

Suositut tekstit