Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Mainoskassien uusi elämä (kesältä 2017)

Käyn mielelläni mitä erilaisimmilla messuilla Pirkkahallissa. Messuilta kulkeutuu väkisinkin kotiin yritysten mainoskasseja, joita sitten kierrätän eteenpäin antamalla niitä ihmisille kun olen kirpputorilla myymässä.

Kaikkein hyvälaatuisimpia puuvillakasseja en ole raaskinut antaa pois, vaan olen tuunannut kasseista firmojen logot piiloon.

Tuunaukset tehty kesällä 2017.

Kustannukset: nolla euroa, kassit saatuja.

Jim Morrisonin kuva loppuunkuluneesta t-paidasta.

Punainen tähti, pelastettu kulahtaneesta collegepuserosta.

Tässä on yhdistetty kaksi kassia:
 mustasta kassista leikattu keskeltä mainos pois 
ja korvattu se toisen kassin hauskalla retrokuosilla.

Valkoinen hieman hassunmuotoinen kassi,
jossa oli "Suomisiniset" kahvat.
Kassi pääsi tuunaukseen koska minulla oli 
käsityökorissa jostakin leikattuna "Suomi Finland" kangaspala.

Tämän kassin tuunasin lahjaksi vuonna 1964 syntyneelle ystävälleni.
Tehty kahdesta kassista, luonnonvalkoisesta ja oranssista.

Kommentit

Suositut tekstit