Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Koruja vai koristeita? Pääsiäistä ainakin!

Pääsiäisen aikaan kuuluvat tietenkin noidat mustine kissoineen. Luudalla lentävä noita-akkani on puuta ja olen saanut sen joskus Moron peräkonttikirppiksellä kaupantekijäisinä. Kissat ovat puolestaan suurikokoiset (korkeus 8 cm) metallikorvakorut, kirppariostos hintaan 30 senttiä.

Mutta ovatko ne koristeita vaiko koruja? Pääsiäisenä ainakin ne toimivat molemmissa käyttötarkoituksissa. Hyvää Pääsiäistä!


Noita mustassa nahkanauhassa riipuksena.

Kissat ikkunassa koristeina.Kommentit

Suositut tekstit