Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Silmälasit sointumaan korviksiin

Käytän hyvin harvoin piilolaseja joten siksi minulla on useampia silmälaseja. Olen tilannut niitä erään nettifirman tarjouksista aina kun olen löytänyt edullisesti kehyksen joka miellyttää. Tarjouslasit ovat usein "tylsiä" peruskakkuloita, mutta olen onnistunut löytämään pari väripilkkuakin: punaiset ja sinimustat pokat. Molemmista olen maksanut omilla voimakkuuksillani kolmisen kymppiä.

Värikkäät lasit vaativat parikseen sopivat korvakorut. Punaisilla muovinalleilla tuunatut Liisa Vitalin lehtitilauslahjakorvakorut olen esitellyt jo aiemmin. Toiset Liisa Vitalin korvikset tuunasin sinisillä lasineliöillä.
Kommentit

Suositut tekstit