Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Eiffeltorniriipus ja akryylikorvakorut

Kävin viime lauantaina Ekokumppaneiden tavarankierrätystapahtumassa Ympäristötietokeskus Moreeniassa Tampereella. Tilaisuuteen sai viedä itselleen tarpeetonta tavaraa ja ottaa tilalle tarvitsemaansa. Löysin tapahtumasta itselleni hameen, jumppatrikoot, punaisen huivin ja pienen pullean kaksipuoleisen riipuksen, jonka toinen puoli esitti Eiffeltornia. Riipuksen vihreä väri sopi yhteen viime vuonna kirppikselta kolmella eurolla ostamiini akryylikorvakoruihin. Riipuksessa ei ollut ketjua, joten laitoin sen paksuun ruskeaan nahkanauhaan.Riipuksen toinen puoli. 
Mielikuvitukseni ei riitä 
hahmottamaan mitä se esittää.


Kommentit

  1. Voisiko tuo taustapuoli olla rannekellon koneiston pohjaosa? :) Noihin puolikaariin voisi sopia mini-hammasrattaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi! Kiitos, niinhän tuo onkin: kellon koneisto! Hmmm... nyt täytyy inspiroida korvikset sointumaan korun taustapuoleen ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit