Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Joulukalenteri 2018, luukku 24

H-hetki on koittanut ja nyt aukeaa joulukalenterini viimeinen luukku. Numero 24 paljastaa Aarikan hopeiset kissakorvakorut. Korut eivät ole alunperin korvakorut, vaan ne on tehty kahdesta riipuksesta. Muistelen, että tällaisia kissakorviksia oli myynnissä Aarikalla 90-luvulla, mutta en silloin ostanut niitä - ja myöhemmin kaduin. Etsin viisi vuotta sitten korviksia netin korukirppiksiltä, ja minuun otti yhteyttä myyjä, jolla oli tämä kissakoru riipuksena. Hän ehdotti, että ostan riipuksen ja etsin sille pariksi toisen kissariipuksen. Näin tein, ja yllättävää kyllä, kissalle löytyi pari niin ikään nettikirppikseltä muutamassa viikossa. Tavallaan nämä ovat siis tuunaus, ja ehdottomasti yhdet lempikorviksistani. Kissojen myötä toivotan kaikille oikein mukavaa Joulua!


Kommentit

  1. Miau! Kissa(koru)t on aina ihania. ♥ Sulla kävi tuuri niiden riipusten kanssa, kiva! Hyvää joulua ja kiitos kivasta joulukalenterista. ♥

    VastaaPoista
  2. Miau Marika! Kissariipusten kanssa kävi niin hyvä onni, että se tuntui aivan joululahjalta, siksi säästinkin kissakorvikset aaton luukkuun :) Oikein mukavaa joulua sinullekin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit