Siirry pääsisältöön

Videot

Sporttipaitatuunaukset

Minulla oli kaksi jo melkoisen kulahtanutta ja pesussa kutistunutta mustaa t-paitaa. Niiden rinnuksessa oli vaaleanpunaiset silhuetti-painatukset, jotka olivat hyväkuntoiset. En kuitenkaan halunnut enää käyttää paitoja koska ne kinnasivat päällä, mutta en myöskaan ollut tullut hävittäneeksi niitä. Inspiraatio t-paitojen tuunaamiseen löytyi yllättävällä tavalla: haeskelin hattujemme seasta jotakin kivaa lippistä ja löysin 15 vuotta sitten äidiltäni lahjaksi saamani vaaleanpunaisen Puman lippiksen, jossa on turkoosi Puman logo. Lippis oli aikoinaan lempparini ja käytin sitä paljon. Koska tilkkulaatikosssani oli suikale turkoosia trikoota, päätin tuunata kahdesta t-paidastani "sporttipaidat" käytettäväksi lippiksen kanssa.  

Huivi jumbolangasta

Löysin kirpputorilta "Saa ottaa" -laatikosta punavalkoisen jumbolangasta kudotun huivin. Huivin valkoinen lanka oli ottanut väriä punaisesta langasta ja näytti siis likaiselta. Ilmeisesti tämä oli syy, miksi huivi oli hylätty. Pesuyritys vain pahensi valkoisen langan värjääntymistä, joten päädyin purkamaan huivin ja kudoin yksivärisen punaisen huivin. Laitoin huivin päihin hopeanväriset pallohelmet, joilla voi kiinnittää huivin pään haluttuun kohtaan. Valkoisesta, värjääntyneestä langasta kudon tulevaisuudessa jotakin ja heitän pesukoneeseen tummansinisten farkkujen kanssa värjäytymään.


Käytin kutomisessa kahta lyijykynää puikkoina.

Huivi purkuvaiheessa.

Kommentit

  1. Tuo helmikiinnitys onkin hauska idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos HennaMar! Kiinnitykseen sopivat myös kannalliset napit. Tuo mun punainen huivi hopeahelmillä on aika jouluinen, mutta esim. valkoinen huivi ankkurinapeilla olisi jo melko kesäinen.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit