Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Huivi jumbolangasta

Löysin kirpputorilta "Saa ottaa" -laatikosta punavalkoisen jumbolangasta kudotun huivin. Huivin valkoinen lanka oli ottanut väriä punaisesta langasta ja näytti siis likaiselta. Ilmeisesti tämä oli syy, miksi huivi oli hylätty. Pesuyritys vain pahensi valkoisen langan värjääntymistä, joten päädyin purkamaan huivin ja kudoin yksivärisen punaisen huivin. Laitoin huivin päihin hopeanväriset pallohelmet, joilla voi kiinnittää huivin pään haluttuun kohtaan. Valkoisesta, värjääntyneestä langasta kudon tulevaisuudessa jotakin ja heitän pesukoneeseen tummansinisten farkkujen kanssa värjäytymään.


Käytin kutomisessa kahta lyijykynää puikkoina.

Huivi purkuvaiheessa.

Kommentit

  1. Tuo helmikiinnitys onkin hauska idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos HennaMar! Kiinnitykseen sopivat myös kannalliset napit. Tuo mun punainen huivi hopeahelmillä on aika jouluinen, mutta esim. valkoinen huivi ankkurinapeilla olisi jo melko kesäinen.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit