Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Ost-Berlin kolikot Revaler Strassen kirpputorilta

Kuusi vuotta sitten, vuonna 2013, kävin ensimmäisen kerran Revaler Strassen sunnuntaikirppiksellä Berliinissä. Ostin silloin sieltä kaksi kullanväristä "kolikkoa", joiden toisella puolella oli Berliinin karhu ja toisella puolella Brandenburgin portti sekä teksti: "Berlin Hauptstadt der DDR". Kolikot maksoivat euron kappale, ja koska niissä oli paikka ripustukselle, niin tottakai ostin ne korvakoruiksi, eihän niihin tarvinnut kuin vain kiinnittää koukku! Valitettavasti kirppismyyjä ei osannut kertoa kolikoiden tarkoitusta tai tarinaa, enkä myöhemminkään ole googlaamalla löytänyt selitystä, harmi!

Jos joku suunnittelee matkaa Berliiniin ja kirppiksenä Mauerpark on jo tuttu, niin suosittelen visiittiä Revaler Strasselle. Kirppis on avoinna sunnuntaisin klo 9-17, ja osoite on Revaler Strasse 99, 10245 Friedrichshein, Berlin.


 Korurasiana käytän peltistä minttupastillilaatikkoa.

Kuvia Revaler Strassen kirppikseltä vuodelta 2013.

Kommentit

Suositut tekstit