Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Ruutuvihkopaitapusero ja kertotaulu t-paita

Olen ostanut Henkkamaukan alennusmyynnistä vuosia sitten viidellä eurolla ruudullisen paitapuseron, jota käytän kesäisin suojatakseni käsivarsia palamasta auringossa. Paita on toimittanut asiansa, mutta se on tylsän näköinen; siitä tulee mieleen aikoinaan koulussa käytetyt ruutuvihkot.

"Kertotaulu" t-paita on löytö kahdella eurolla UFF:n tasarahapäiviltä. T-paidasta sain idean kirjoittaa kuulakärkikynällä muutaman laskutoimituksen "ruutuvihkopaitapuseroon". En piirrellyt paitaa täyteen matemaattisia yhtälöitä, muutama sai riittää tehokeinoksi. Nyt paitapusero sopii hyvin käytettäväksi kesällä kertotaulu t-paidan kanssa.


"Kertotaulu" t-paita

Ruutupaitapusero ennen tuunausta.

Paidan sisällä oli kirjoitusalusta tehdessäni numeroita.Kommentit

Suositut tekstit