Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Kirppislöytöjä: Aarikan Piccolo-riipus ja Snö of Swedenin rannekoru

Löysin alkuviikosta itsepalvelukirpputorilta mustan Aarikan Piccolo-riipuksen. Korun puuvillanyöri oli nuhrainen, joten vaihdoin sen kotona hopeiseen ketjuun. Korun hinta oli kaksi euroa. Entuudestaan minulla on Piccolo-korvakorut, mutta ne ovat värikkäät.

Riipuksen kanssa sopii hyvin yhteen aiempi kirppislöytöni, mustapallollinen Snö of Sweden -rannekoru. Sen olen ostanut Jämsän SPR:n kirpputorilta hintaan 50 senttiä!


Kommentit

Suositut tekstit