Siirry pääsisältöön

Videot

Muuton keskellä virkattu pikkulaukku

Huh, edellisestä postauksesta on vierähtänyt yli kolme kuukautta, mutta siihen on syynsä: päätimme tammikuussa muuttaa 70 neliöisestä rivitaloasunnostamme 36 neliöiseen kerrostaloasuntoon! Asuinneliöt siis käytännössä puolittuivat ja sehän on tiennyt melkoista tavaroiden downshiftaamista, joka on vienyt - ja vie edelleenkin - kaiken ylimääräisen ajan.  Palmusunnuntaina havahduin siihen, että eletään jo pääsiäisen aikaa ja päätin, että teen edes jonkin pienen käsityön. Löysin erivärisiä Seiskaveikan purkukeriä, joista yleensä olen neulonut leikkihiiriä kissoille, mutta nyt kissat saivat jäädä nuolemaan tassujaan ja itsekkäästi virkkasin pienen isoäidinneliölaukun kännykkälaukukseni. En pidä siitä, että virkatut laukut venyvät kovasti, ja kokeilin ryhdistää virkkuutyötä yhdistämällä Seiskaveikan pariksi valkoista kalastajanlankaa. Se tuntui auttavan, laukusta tuli mielestäni jämäkkä.  Kiinnitin laukkuun myös ohuen valkoisen puuvillavuorin, jotta kännykän kulmat eivät törröttäisi ulos vir

Kirppislöytönä Adidas Originals Gallery Collectionin huppari

Ostan harvemmin merkkivaatteita kirpputorilta johtuen siitä, että en voi olla varma niiden aitoudesta, piraattituotteita en halua hankkia edes käytettyinä. Alkuviikon kirppiskierroksellani eräässä rekissä pisti silmään hauskaa kuosia oleva huppari. Se oli Adidaksen, käyttämättömän oloinen ja kirppispöydässä oli vielä alennuslappu "kaikki -50%". Pyörittelin vaatetta kauan, kävin sovittamassa ja samalla tutkiskelin sen sisäpuolella olevia lappuja. Uskoin, että huppari olisi aito Adidas, joten päätin ostaa sen. Alkuperäinen kirppishinta oli 20 euroa, mutta koska se oli puoleen hintaan, niin sain sen kymmenellä eurolla.

Kotona ryhdyin googlettelemaan kuvahaulla löytäisinkö samanlaista hupparia. Vierähti tovi ja yllättäen näytölle putkahtivat samaa kuosia olevat verkkarit. Niiden avulla pääsin jäljille ja selvisi, että kirppislöytöni oli Adidas Originals Gallery Collectionin mallistoa vuodelta 2018, ja kuosin suunnittelija oli lontoolainen nuori taiteilija nimeltään Hattie Stewart.



Hupparin kanssa aion käyttää korvakoruina pelkistettyjä renkaita, 
näin värikäs ja hauska kuosi ei muunlaisia koruja kaipaa.

Hopeisten korvarenkaiden halkaisija on huikeat 8 cm!
Korvikset ovat vanha kirppislöytö.


Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Jasmin :) Tykkään kovasti tuosta hupparista ja olen iloinen että ostin sen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit