Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Farkuista hihat toppaliiviin

Pidän toppaliiveistä, minulla on niitä useita, ja vanhin on lähes kymmenen vuoden takaa oleva Puman liivi. Käytin sitä paljon farkkutakin kanssa, mutta harmikseni liivin alle ei enää mahdu takki. Etsiskelin kirpputoreilta farkkutakkia, josta siirtäisin hihat toppaliiviin, mutta kun sellaista ei ole löytynyt, niin päädyin tekemään liiviin hihat vanhoista farkuista. 

Oikeastaan olen tyytyväinen, ettei takkia tähän tarkoitukseen löytynytkään: miksi rikkoa takki tuunauksen takia kun pieneksi jääneistä farkuista sain saman lopputuloksen aikaiseksi! Farkuista jäi vielä jäljelle shortsit, jotka laitan ensi kesänä kiertoon, tai ehkäpä ompelen niistä farkkukassin.


Farkuista jäi vielä shortsit jäljelle.

Aiemmin ompelemani farkkukassi.


Kommentit

Suositut tekstit