Siirry pääsisältöön

Videot

"Pitsisukat" naapurin tytölle

Elämme vielä muuton keskellä "kahden asunnon loukossa", joka onneksi päättyy parin viikon päästä. Tulevan entisen asuntomme naapuriperhe sai hiljattain perheenlisäystä ja neuloin pienokaiselle villasukat Seiskaveikasta. No, lankaahan jäi huimasti yli, joten neuloin siitä vielä vauvan isosiskollekin sukat. Valmistuttuaan beiget sukat näyttivät silmissäni ankeilta nuoren naisen sukiksi ja lisäsin niihin helpon piristyksen: kolme virkattua kerrosta mansikkajäätelönvaaleanpunaista "pitsiä". Aikanaan, kun sukat ovat jääneet pieneksi, on helppo purkaa "pitsi" pois ja kierrättää sukat pikkuveljelle. Neuloin koon 33-34 sukat seuraavasti: aloitus 36 silmukkaa -> 3 oikein, 3 nurin joustinneuletta 10 krs -> 1 oikein, 1 nurin joustinneuletta 15 krs -> kantapää -> sukkaosa 40 krs ainaoikein neuletta -> kärkikavennus ja päättely. Vaaleanpunaisen " pitsin" virkkasin viimeiseksi: ensimmäinen krs 5 ketjusilmukkaa per lenkki, toinen krs 6 kjs per le

Valkoisia kirppislöytöjä

Viimeisten parin viikon aikana olen tehnyt kirppiskierroksillani valkoisia löytöjä, jotka haluan esitellä tässä postauksessa. Valkoinen ei ole erityisemmin mieleiseni väri sen likaantumisherkkyydestä johtuen, joten kolme valkoista kirppisostosta on minulle poikkeuksellisia. Tai no, nämä kaikki olivat erittäin edullisia löytöjä, joten tässä tullaan taas minua vaivaavaan "Sulovilenismiin" eli "ostin kun sain halvalla".

Valkoinen muovinen koruteline on Koziolin valmistama, olen joskus näitä telineitä netissä ihaillut, ja nyt sellainen osui kohdalleni hintaan 0,50 euroa. Siis todellakin, vain viisikymmentä senttiä! Löytöpaikkana oli itsepalvelukirppis Hervannassa.

Valko-kultaiset käyttämättömät nahkarukkaset puolestaan löytyivät hintaan yksi euro Koivistonkylässä sijaitsevalta itsepalvelukirppikseltä. Samaiselta kirppikseltä löytyivät myös Aarikan valkoiset korvikset, joilla hintaa oli kaksi euroa. 







Kommentit

Suositut tekstit