Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Star Wars -legokorvikset kirppislöytönä

Syksyllä bongasin Koivistonkylässä sijaitsevalla itsepalvelukirppiksellä Star Wars -legokorvikset, joilla oli hintaa 6 euroa. Korviset tuntuivat todella isoilta, en ostanut niitä vaan jäin pohtimaan asiaa. No, kirppislöytöjen kanssahan miettimään jääminen on vihoviimeisintä mitä voi tehdä: jahkatessasi asiaa joku toinen ostaa tuotteen! 

Tulin jo heti kotiin päästyäni toisiin ajatuksiin ja halusinkin korvikset. Tällä kertaa tarinassa kävi paremmin kuin hyvin! Menin seuraavana päivänä uudelleen kirpparille, ja yllätys-yllätys, korvikset olivat vielä myymättä. Kaiken lisäksi myyntipöytään oli ilmestynyt "kaikki tavarat -50%", joten sain korvakorut hintaan kolme euroa.

Kommentit

Suositut tekstit