Siirry pääsisältöön

Videot

"Pitsisukat" naapurin tytölle

Elämme vielä muuton keskellä "kahden asunnon loukossa", joka onneksi päättyy parin viikon päästä. Tulevan entisen asuntomme naapuriperhe sai hiljattain perheenlisäystä ja neuloin pienokaiselle villasukat Seiskaveikasta. No, lankaahan jäi huimasti yli, joten neuloin siitä vielä vauvan isosiskollekin sukat. Valmistuttuaan beiget sukat näyttivät silmissäni ankeilta nuoren naisen sukiksi ja lisäsin niihin helpon piristyksen: kolme virkattua kerrosta mansikkajäätelönvaaleanpunaista "pitsiä". Aikanaan, kun sukat ovat jääneet pieneksi, on helppo purkaa "pitsi" pois ja kierrättää sukat pikkuveljelle. Neuloin koon 33-34 sukat seuraavasti: aloitus 36 silmukkaa -> 3 oikein, 3 nurin joustinneuletta 10 krs -> 1 oikein, 1 nurin joustinneuletta 15 krs -> kantapää -> sukkaosa 40 krs ainaoikein neuletta -> kärkikavennus ja päättely. Vaaleanpunaisen " pitsin" virkkasin viimeiseksi: ensimmäinen krs 5 ketjusilmukkaa per lenkki, toinen krs 6 kjs per le

Yllätyspaketti Berliinistä

Viime viikon lopulla koin yllätyksen: postilaatikkoomme oli jaettu paksu kirje, joka oli lähetetty Berliinistä. Kirjeen takapuolella oli lähettäjän nimi - hän oli berliiniläinen 1FC Union Berlinin kannattaja, joka lähestyi minua Instagramin kautta reilu kuukausi sitten. Tuolloin kudoin hänelle kaksi punavalkoista kaulakettinkiä, jotka postitin hänelle marraskuussa. 

Berliinin paketin sisällä oli joulukortti, jossa nainen kiitteli kovasti kutomistani kettingeistä (niiden tekokustannukset hän oli laittanut tililleni jo aikaa sitten) ja kertoi halunneensa lähettää minulle joululahjaksi pieniä Unionin fanituotteita. Paketista paljastuivat pullonavaaja, kangasmerkki, kaksi tarra-arkkia ja kasvomaski. Olin todella ällikällä lyöty! Laitoin naiselle heti kiitosviestin, ja sovimme, että tapaamme kun seuraavan kerran pääsen Berliiniin! 


Tarroja, jotka hohtavat pimeässä.

Kasvomaski, joka istuu erittäin hyvin!

Pullonavaaja, jonka taustapuoli on magneettia.
   
Kangasmerkki, 1FC Union Berlinin juhlavuodelta 2016.
(Union täytti silloin 50 vuotta).

Tarroja joulupaketteihin.


Kommentit

Suositut tekstit