Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Peruslippiksen tuunaus

Pidän punaisesta väristä ja kun kohdalleni osui peruslippis hintaan 2,95 euroa niin heräteostopäätös oli nopea. Jo kassalla ostosta maksaessani minulla oli visio lippiksen tuunaamisesta: ketjulippis!

Ketjuksi valikoitui taannoin ystäväni antama muhkea kaulakoru. Irroitin ketjusta tumman hopean värisen osan ja kiinnitin sen muutamalla ompeleella lippikseen. Valmista! Kullanväriset ketjuosat jäivät vielä odottamaan tuunausvuoroaan - jotain niistäkin vielä joskus tulee.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit