Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Helvetinjärven kansallispuistossa

Nyt seuraa postaus, jolla ei ole mitään tekemistä käsitöiden kanssa, mutta pieni sivupolku blogissa sallittaneen - varsinkin kun se polku vei Helvettiin. Teimme siis päiväretken Helvetinjärven kansallispuistoon ja reitiksemme valikoitui vajaan viiden kilometrin mittainen "Helvetistä itään" -kierros. Juuri sopivan mittainen ja hyväkulkuinen kaltaiselleni huonokuntoiselle sohvaperunalle, selviydyin jopa suuremmitta vaikeuksitta päivätuvalle kulkevat 200 porrastakin!

Pienoisen aasinsillan saan kyllä retkestämme blogiini: otin nimittäin mukaani selfiekepin, jota käytän apuvälineenä kuvatessani käsitöitäni. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kehtasin julkisella paikalla heilua selfiekepin kanssa - ja totesin sen erinomaiseksi apuvälineeksi: sain otettua nopeasti kuvia ilman että juurikaan jäin jälkeen muusta retkiseurueestamme. Tässäpä sitten niitä kuvia,  Helvetinjärvi on ehdottomasti vierailun arvoinen kansallispuisto!

Kommentit

Suositut tekstit