Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Berliinin Olympiastadionilta saadun t-paidan tuunaus

Tänään, 19.1.2022 1FC Union Berlin ja Hertha Berlin pelaavat vastakkain Berliinin Olympiastadionilla Saksan Cupin neljännesvälieräottelussa. Tästä inspiroituneena kirjoitan postauksen viime elokuussa saamastani Unionin t-paidasta.

Kävin elokuussa 2021 Berliinin Olympiastadionilla katsomassa Konferenssiliigan ottelun 1FC Union Berlin vastaan Kuopion Palloseura. Ottelu pelattiin Olympiastadionilla koska Unionin oma stadion ei täytä UEFA:n vaatimuksia. Tapahtumassa Union jakoi kannattajilleen punaisia t-paitoja. Sisään stadionille päästyäni valitettavasti jäljellä oli vain 2XL ja siitä suurempia kokoja. Sain siis paidan kokoa XXXL, joka oli minulle hyvin reilu.

Kotiin päästyäni pesin paidan 60 asteessa siinä toivossa että se kutistuisi. Turha toivo, kuivuttuaan pusero oli yhtä suuri kuin ennen pesua. Sinänsähän väljyys ei haitannut, mutta löydettyäni kirpputorilta punavalkoisen raitapaidan hintaan 85 senttiä sain idean tehdä Union-paidasta pitkähihaisen lisäämällä siihen raitahihat. Nyt pusero on käyttökelpoinen näin talvellakin ja alle mahtuu vielä toinen pitkähihainen t-paita lämmittämään.26.8.2021 1FC Union Berlin vs Kuopion Palloseura. 
Berliinin Olympiastadion oli valaistu punaisella.

Ottelu päättyi tasalukemiin 0:0.


Kommentit

Suositut tekstit