Siirry pääsisältöön

Videot

"Pitsisukat" naapurin tytölle

Elämme vielä muuton keskellä "kahden asunnon loukossa", joka onneksi päättyy parin viikon päästä. Tulevan entisen asuntomme naapuriperhe sai hiljattain perheenlisäystä ja neuloin pienokaiselle villasukat Seiskaveikasta. No, lankaahan jäi huimasti yli, joten neuloin siitä vielä vauvan isosiskollekin sukat. Valmistuttuaan beiget sukat näyttivät silmissäni ankeilta nuoren naisen sukiksi ja lisäsin niihin helpon piristyksen: kolme virkattua kerrosta mansikkajäätelönvaaleanpunaista "pitsiä". Aikanaan, kun sukat ovat jääneet pieneksi, on helppo purkaa "pitsi" pois ja kierrättää sukat pikkuveljelle. Neuloin koon 33-34 sukat seuraavasti: aloitus 36 silmukkaa -> 3 oikein, 3 nurin joustinneuletta 10 krs -> 1 oikein, 1 nurin joustinneuletta 15 krs -> kantapää -> sukkaosa 40 krs ainaoikein neuletta -> kärkikavennus ja päättely. Vaaleanpunaisen " pitsin" virkkasin viimeiseksi: ensimmäinen krs 5 ketjusilmukkaa per lenkki, toinen krs 6 kjs per le

Berliinin Olympiastadionilta saadun t-paidan tuunaus

Tänään, 19.1.2022 1FC Union Berlin ja Hertha Berlin pelaavat vastakkain Berliinin Olympiastadionilla Saksan Cupin neljännesvälieräottelussa. Tästä inspiroituneena kirjoitan postauksen viime elokuussa saamastani Unionin t-paidasta.

Kävin elokuussa 2021 Berliinin Olympiastadionilla katsomassa Konferenssiliigan ottelun 1FC Union Berlin vastaan Kuopion Palloseura. Ottelu pelattiin Olympiastadionilla koska Unionin oma stadion ei täytä UEFA:n vaatimuksia. Tapahtumassa Union jakoi kannattajilleen punaisia t-paitoja. Sisään stadionille päästyäni valitettavasti jäljellä oli vain 2XL ja siitä suurempia kokoja. Sain siis paidan kokoa XXXL, joka oli minulle hyvin reilu.

Kotiin päästyäni pesin paidan 60 asteessa siinä toivossa että se kutistuisi. Turha toivo, kuivuttuaan pusero oli yhtä suuri kuin ennen pesua. Sinänsähän väljyys ei haitannut, mutta löydettyäni kirpputorilta punavalkoisen raitapaidan hintaan 85 senttiä sain idean tehdä Union-paidasta pitkähihaisen lisäämällä siihen raitahihat. Nyt pusero on käyttökelpoinen näin talvellakin ja alle mahtuu vielä toinen pitkähihainen t-paita lämmittämään.







26.8.2021 1FC Union Berlin vs Kuopion Palloseura. 
Berliinin Olympiastadion oli valaistu punaisella.

Ottelu päättyi tasalukemiin 0:0.


Kommentit

Suositut tekstit