Siirry pääsisältöön

Videot

1FC Union Berlin vs Hertha Berlin 6.8.2022 - Berliinin derbyn asuni

Lauantaina, elokuun kuudentena, koitti päivä jota olin odottanut kuin kuuta nousevaa siitä lähtien kun 1FC Union Berlin nousi Bundesliiga ykköseen: Berliinin derby Union vastaan Hertha ja minulla oli lippu kyseiseen peliin!  Olemme mieheni kanssa molemmat Unionin kannattajajäseniä, jäsenyys maksaa kymmenen euroa kuukaudessa, mutta ilman jäsenyyttä ei käytännössä ole mahdollisuutta saada lippuja peleihin. Eikä jäsenyyskään lippua takaa: Stadion an der Alten Förstereille mahtuu noin 22 000 katsojaa, joista 10 000 paikkaa on kausikorttilaisilla. Vieraskannattajille on varattu oma kiintiönsä lipuista, kuten tietenkin myös lehdistölle, jäljelle jääviin paikkoihin sitten arvotaan osto-oikeus jäsenten kesken. Käytännössä homma toimii siten. että Union ilmoittaa, milloin lipun haluavat jäsenet saavat osallistua arvontaan. Osto-oikeuden haluava jäsen osallistuu arvontaan henkilökohtaisen Union-asiakastilinsä kautta. Muutamien päivien kuluttua sähköpostiin saapuu tieto, onko voittanut vaiko ei.

Mustat silmälasit ja niihin sopivat korvakoruni

Edellisessä postauksessani kerroin, että tilasin ennen joulua kahdet uudet silmälasit - mustat ja vihreät - ja esittelin vihreisiin pokiini sopivia korvakorujani. Nyt tulee lupaamani postaus myös mustista laseista ja niihin sopivista korvakoruistani.

Silmälasinkehyksissä on mustan värin lisäksi hopeaa, joten nämä kakkulat ovat kaltaiseni paljon hopeaa käyttävän korvisfanin unelma: kaikki hopeakorvikseni mätsäävät, joten niitä en ryhtynyt kuvaamaan, vaan esittelen tässä ainoastaan mustia korviksiani.


Itse tekemäni korvikset nimeltä 

Metalliset kukkakorvikset, vanha kirppislöytö.

Pitkät Aarikat, vanha kirppislöytö.

Coruun silikoniset "Peacock" -korvikset, 
kirppislöytö hintaan 1,50 euroa.

Coruun silikoniset "Dreamcatcher" -korvikset, 
kirppislöytö hintaan 2 euroa.


Kommentit

Suositut tekstit