Siirry pääsisältöön

Videot

Räsymattoliivi jämälangoista

Viime vuonna sain tuttavaltani suuren määrän jämälankoja, joista osa oli hyvinkin pieniä lankanyttyröitä. Aiemmin olen tehnyt näistä langoista  pyllyttimen  ja nyt neuloin niistä 750 grammaa painavan liivin. Neuloin liivin kaksinkertaisella langalla puikoilla numero 5,5. Tein "ainaoikein" neuletta. Alunperin ajatuksenani oli tehdä villatakki, mutta koska tuotos oli jo liivinä painava luovuin villatakki-ideasta. Koska liivistä tuli hyvin räsymattomainen lisäsin sen helmaan vielä luonnonvalkoiset hapsut mattolookia korostamaan.  Liivin alle mahtuu toppatakkikin! Huopahattuja  tulee toivon mukaan käytettyä liivin kanssa.

Mustat silmälasit ja niihin sopivat korvakoruni

Edellisessä postauksessani kerroin, että tilasin ennen joulua kahdet uudet silmälasit - mustat ja vihreät - ja esittelin vihreisiin pokiini sopivia korvakorujani. Nyt tulee lupaamani postaus myös mustista laseista ja niihin sopivista korvakoruistani.

Silmälasinkehyksissä on mustan värin lisäksi hopeaa, joten nämä kakkulat ovat kaltaiseni paljon hopeaa käyttävän korvisfanin unelma: kaikki hopeakorvikseni mätsäävät, joten niitä en ryhtynyt kuvaamaan, vaan esittelen tässä ainoastaan mustia korviksiani.


Itse tekemäni korvikset nimeltä 

Metalliset kukkakorvikset, vanha kirppislöytö.

Pitkät Aarikat, vanha kirppislöytö.

Coruun silikoniset "Peacock" -korvikset, 
kirppislöytö hintaan 1,50 euroa.

Coruun silikoniset "Dreamcatcher" -korvikset, 
kirppislöytö hintaan 2 euroa.


Kommentit

Suositut tekstit