Siirry pääsisältöön

Videot

Kirppislöytö: Tommy Hilfiger -huivi hintaan 50 senttiä!

Vaihteeksi ompelutuunausten väliin pieni kirppislöytöpostaus: alkuviikosta kävimme mieheni kanssa kirppiskierroksella ja hän bongasi minulle eräästä pöydästä kirjainkuvioisen, punavalkoisen huivin. Pidän kyseisen väriyhdistelmän vaatteista ja asusteista (koska 1FC Union Berlin!) ja ilman muuta halusin ostaa huivin, sen hintakin oli vain euron. Huivin tarkempi tutkiskelu tuotti yllätyksen: se oli merkiltään Tommy Hilfiger - ja toinen yllätys oli, että kyseisen kirppispöydän tuotteet olivat -50% alennuksessa, eli sain suuren punavalkoisen huivin hintaan 50 senttiä! Huivin logomerkissä oli kiinni isohko pesulappu,  jonka raksin pois ja jätin talteen.  Itse logon jätin tietenkin kiinni huiviin.

Sateisen päivän asu: sienihuppari kirppikseltä

Ostin taannoin itsepalvelukirppikseltä kahdella eurolla ihastuttavaa sienikangasta olevan hupparin. Puserossa oli kokomerkintä XL jonka perusteella arvelin sen olevan tehdastuotantoa. Kotona tarkempi tutkiskelu sai minut tekemään päätelmän, että huppari olisi kuitenkin taitavan ompelijan itse tekemä. Edulliselle kahden euron hinnallekin löytyi selitys: kankaassa oli tekovirhe (valkoinen raita), mutta onneksi se jää kokolailla piiloon hupparin taskun alle.

Ajattelin säästellä puseron käyttöä sienikauteen, mutta en malttanut, vaan valitsin sen tänään sateisen päivän asukseni yhdessä vihreiden collegehousujen ja vaaleanpunaisen Muumi-hatun kanssa. Kalastava Muumi -hattu on alennusmyyntiostos toissasyksyltä: sain 17 euroa maksaneen hatun päivittäistavaramyymäläni alelaarista vain viidellä eurolla!


Kommentit

Suositut tekstit