Siirry pääsisältöön

Videot

Sporttipaitatuunaukset

Minulla oli kaksi jo melkoisen kulahtanutta ja pesussa kutistunutta mustaa t-paitaa. Niiden rinnuksessa oli vaaleanpunaiset silhuetti-painatukset, jotka olivat hyväkuntoiset. En kuitenkaan halunnut enää käyttää paitoja koska ne kinnasivat päällä, mutta en myöskaan ollut tullut hävittäneeksi niitä. Inspiraatio t-paitojen tuunaamiseen löytyi yllättävällä tavalla: haeskelin hattujemme seasta jotakin kivaa lippistä ja löysin 15 vuotta sitten äidiltäni lahjaksi saamani vaaleanpunaisen Puman lippiksen, jossa on turkoosi Puman logo. Lippis oli aikoinaan lempparini ja käytin sitä paljon. Koska tilkkulaatikosssani oli suikale turkoosia trikoota, päätin tuunata kahdesta t-paidastani "sporttipaidat" käytettäväksi lippiksen kanssa.  

Sateisen päivän asu: sienihuppari kirppikseltä

Ostin taannoin itsepalvelukirppikseltä kahdella eurolla ihastuttavaa sienikangasta olevan hupparin. Puserossa oli kokomerkintä XL jonka perusteella arvelin sen olevan tehdastuotantoa. Kotona tarkempi tutkiskelu sai minut tekemään päätelmän, että huppari olisi kuitenkin taitavan ompelijan itse tekemä. Edulliselle kahden euron hinnallekin löytyi selitys: kankaassa oli tekovirhe (valkoinen raita), mutta onneksi se jää kokolailla piiloon hupparin taskun alle.

Ajattelin säästellä puseron käyttöä sienikauteen, mutta en malttanut, vaan valitsin sen tänään sateisen päivän asukseni yhdessä vihreiden collegehousujen ja vaaleanpunaisen Muumi-hatun kanssa. Kalastava Muumi -hattu on alennusmyyntiostos toissasyksyltä: sain 17 euroa maksaneen hatun päivittäistavaramyymäläni alelaarista vain viidellä eurolla!


Kommentit

Suositut tekstit