Siirry pääsisältöön

Videot

Sporttipaitatuunaukset

Minulla oli kaksi jo melkoisen kulahtanutta ja pesussa kutistunutta mustaa t-paitaa. Niiden rinnuksessa oli vaaleanpunaiset silhuetti-painatukset, jotka olivat hyväkuntoiset. En kuitenkaan halunnut enää käyttää paitoja koska ne kinnasivat päällä, mutta en myöskaan ollut tullut hävittäneeksi niitä. Inspiraatio t-paitojen tuunaamiseen löytyi yllättävällä tavalla: haeskelin hattujemme seasta jotakin kivaa lippistä ja löysin 15 vuotta sitten äidiltäni lahjaksi saamani vaaleanpunaisen Puman lippiksen, jossa on turkoosi Puman logo. Lippis oli aikoinaan lempparini ja käytin sitä paljon. Koska tilkkulaatikosssani oli suikale turkoosia trikoota, päätin tuunata kahdesta t-paidastani "sporttipaidat" käytettäväksi lippiksen kanssa.  

Ulkoiluvaatteet kirppislöytöinä

Kevään ulkoiluvaatteeni ovat löytöjä kirppiksiltä: housut UFFin tasarahapäiviltä ja takki itsepalvelukirppikseltä. Vaaleanpunainen ulkoilutakki on merkkiä Raiski ja maksoin siitä 17 euroa, mikä kyllä on minulle jo kipurajoilla oleva kirppishinta. Takki oli kuitenkin erittäin siistissä kunnossa, vaikutti lähes käyttämättömältä ja istui päälleni hyvin, joten tein hankinnan.

Tummansiniset ulkoiluhousut ovat merkkiä Luhta ja ne ovat löytyneet jo pari vuotta sitten  tasarahapäiviltä hintaan 2 euroa. Housut ovat vajaamittaiset, joten neuloin niiden kanssa käytettäväksi jämälangoista raidalliset säärystimet. Lankoina tuttu ja turvallinen Seiskaveikka, väreinä tummansininen ja pätkävärjätty pastellivärinen lanka. Sain vielä langat riittämään kynsikkäisiinkin. Kommentit

Suositut tekstit