Siirry pääsisältöön

Videot

SWAP! Vaatteidenvaihtotapahtumasta tekemäni löydöt

Huomasin sattumalta, että Tampereen Tullikamarilla oli tänään, sunnuntaina 18.9.22, SWAP! vaatteidenvaihtotapahtuma. Pakkasin kassiin yhdeksän itselleni sopimatonta vaatekappaletta ja lähdimme puolen päivän aikaan mieheni kanssa käymään tapahtumassa.  Paikan päällä Tullikamarilla oli pieni jono ulos asti, mutta se veti nopeasti. Ilman lahjoitettavia vaatteita tapahtumaan olisi päässyt jonon ohi ja saanut kolme kappaletta SWAP! "ostoseteleitä". Homma toimi siten, että tapahtumaan tuodusta vaatteesta sai ovella vastaanottopisteestä "ostosetelin", jolla sai sitten lunastaa itselleen uuden vaatteen tapahtumasta. Lahjoitettavaksi tuotujen vaatteiden määrää ei ollut rajoitettu, mutta "ostoseteleitä" sai maksimissaan kymmenen kappaletta.  Tapahtumassa oli mahdollisuus sovittaa vaatteita, mutta olin jo kotona mitannut vyötärönympärykseni ja ottanut mittanauhan mukaan käsilaukkuuni. Löytäessäni sopivan näköisiä housuja mittasin niiden ympäryksen selvittääkseni sopi

Clash-poncho ja Marimekon pussukka olkalaukkuna

Ystäväni tietää, että olen ollut Clash-fani jo ammoiselta kasarilta, joten hän lahjoitti minulle käytetyn, kierrätykseen menossa olleen Clash t-paidan. Mutta voi-voi, paita oli minulle aivan liian pieni. Eipä siis muuta kuin sakset käteen ja tuunaamaan - jälleen kerran - paidasta poncho. 

Leikkasin paidasta hihat pois ja sivut auki. Minulla on ollut suuri pinkki huivi, jonka olen pienentänyt puolittamalla sen. Käytin huivin ylijäämäkankaan tähän ponchotuunaukseen koska väri sopi paidassa olevaan Clashin logoon. Ompelin pinkkiä kangasta sivuihin ja kädentiet vahvistin kanttaamalla. 

Marimekon Roadie-sarjan "Take me too" -pussukka on ollut paljon käytössäni pikkulaukkuna, sillä siihen on helppo napsauttaa olkahihna lainaksi jotain toisesta laukusta. Nyt hihnaksi löytyi juuri sopivan passeli pinkki versio, ja vieläpä nykymuodin mukaisesti leveä hihna.
Kommentit

Suositut tekstit