Siirry pääsisältöön

Videot

Kirppislöytö: Tommy Hilfiger -huivi hintaan 50 senttiä!

Vaihteeksi ompelutuunausten väliin pieni kirppislöytöpostaus: alkuviikosta kävimme mieheni kanssa kirppiskierroksella ja hän bongasi minulle eräästä pöydästä kirjainkuvioisen, punavalkoisen huivin. Pidän kyseisen väriyhdistelmän vaatteista ja asusteista (koska 1FC Union Berlin!) ja ilman muuta halusin ostaa huivin, sen hintakin oli vain euron. Huivin tarkempi tutkiskelu tuotti yllätyksen: se oli merkiltään Tommy Hilfiger - ja toinen yllätys oli, että kyseisen kirppispöydän tuotteet olivat -50% alennuksessa, eli sain suuren punavalkoisen huivin hintaan 50 senttiä! Huivin logomerkissä oli kiinni isohko pesulappu,  jonka raksin pois ja jätin talteen.  Itse logon jätin tietenkin kiinni huiviin.

Clash-poncho ja Marimekon pussukka olkalaukkuna

Ystäväni tietää, että olen ollut Clash-fani jo ammoiselta kasarilta, joten hän lahjoitti minulle käytetyn, kierrätykseen menossa olleen Clash t-paidan. Mutta voi-voi, paita oli minulle aivan liian pieni. Eipä siis muuta kuin sakset käteen ja tuunaamaan - jälleen kerran - paidasta poncho. 

Leikkasin paidasta hihat pois ja sivut auki. Minulla on ollut suuri pinkki huivi, jonka olen pienentänyt puolittamalla sen. Käytin huivin ylijäämäkankaan tähän ponchotuunaukseen koska väri sopi paidassa olevaan Clashin logoon. Ompelin pinkkiä kangasta sivuihin ja kädentiet vahvistin kanttaamalla. 

Marimekon Roadie-sarjan "Take me too" -pussukka on ollut paljon käytössäni pikkulaukkuna, sillä siihen on helppo napsauttaa olkahihna lainaksi jotain toisesta laukusta. Nyt hihnaksi löytyi juuri sopivan passeli pinkki versio, ja vieläpä nykymuodin mukaisesti leveä hihna.
Kommentit

Suositut tekstit