Siirry pääsisältöön

Videot

SWAP! Vaatteidenvaihtotapahtumasta tekemäni löydöt

Huomasin sattumalta, että Tampereen Tullikamarilla oli tänään, sunnuntaina 18.9.22, SWAP! vaatteidenvaihtotapahtuma. Pakkasin kassiin yhdeksän itselleni sopimatonta vaatekappaletta ja lähdimme puolen päivän aikaan mieheni kanssa käymään tapahtumassa.  Paikan päällä Tullikamarilla oli pieni jono ulos asti, mutta se veti nopeasti. Ilman lahjoitettavia vaatteita tapahtumaan olisi päässyt jonon ohi ja saanut kolme kappaletta SWAP! "ostoseteleitä". Homma toimi siten, että tapahtumaan tuodusta vaatteesta sai ovella vastaanottopisteestä "ostosetelin", jolla sai sitten lunastaa itselleen uuden vaatteen tapahtumasta. Lahjoitettavaksi tuotujen vaatteiden määrää ei ollut rajoitettu, mutta "ostoseteleitä" sai maksimissaan kymmenen kappaletta.  Tapahtumassa oli mahdollisuus sovittaa vaatteita, mutta olin jo kotona mitannut vyötärönympärykseni ja ottanut mittanauhan mukaan käsilaukkuuni. Löytäessäni sopivan näköisiä housuja mittasin niiden ympäryksen selvittääkseni sopi

DIY Maritasku

Taannoin jouduin fiksaamaan Marimekon "Cash & Carry" -laukkuani. Tuosta operaatiosta jäi jäljelle laukun etutasku Marilogoineen. En raaskinut heittää sitä menemään vaan jätin sen jemmaan "jatkojalostusta" odottamaan. Idea tuunaukseen tulikin sitten viime viikolla: tein palasta pikkutaskun rannelenkillä ompelemalla taustaksi mustaa muovitettua kangasta. 

Puhelimeni sopii juuri ja juuri taskuun ja saan vielä kotiavaimen ja pankkikortinkin mahtumaan mukaan. Pikkutaskun saa ripustettua myös laukun mukana tulleen klipsun avulla housujen vyönlenkkiin roikkumaan. Tasku tulee tarpeeseen kesällä farkkushortsieni kanssa: niissä on niin pienet taskut, ettei niihin mahdu kuin nenäliina!

Kommentit

Suositut tekstit