Siirry pääsisältöön

Videot

Kirppislöytö: Tommy Hilfiger -huivi hintaan 50 senttiä!

Vaihteeksi ompelutuunausten väliin pieni kirppislöytöpostaus: alkuviikosta kävimme mieheni kanssa kirppiskierroksella ja hän bongasi minulle eräästä pöydästä kirjainkuvioisen, punavalkoisen huivin. Pidän kyseisen väriyhdistelmän vaatteista ja asusteista (koska 1FC Union Berlin!) ja ilman muuta halusin ostaa huivin, sen hintakin oli vain euron. Huivin tarkempi tutkiskelu tuotti yllätyksen: se oli merkiltään Tommy Hilfiger - ja toinen yllätys oli, että kyseisen kirppispöydän tuotteet olivat -50% alennuksessa, eli sain suuren punavalkoisen huivin hintaan 50 senttiä! Huivin logomerkissä oli kiinni isohko pesulappu,  jonka raksin pois ja jätin talteen.  Itse logon jätin tietenkin kiinni huiviin.

DIY Maritasku

Taannoin jouduin fiksaamaan Marimekon "Cash & Carry" -laukkuani. Tuosta operaatiosta jäi jäljelle laukun etutasku Marilogoineen. En raaskinut heittää sitä menemään vaan jätin sen jemmaan "jatkojalostusta" odottamaan. Idea tuunaukseen tulikin sitten viime viikolla: tein palasta pikkutaskun rannelenkillä ompelemalla taustaksi mustaa muovitettua kangasta. 

Puhelimeni sopii juuri ja juuri taskuun ja saan vielä kotiavaimen ja pankkikortinkin mahtumaan mukaan. Pikkutaskun saa ripustettua myös laukun mukana tulleen klipsun avulla housujen vyönlenkkiin roikkumaan. Tasku tulee tarpeeseen kesällä farkkushortsieni kanssa: niissä on niin pienet taskut, ettei niihin mahdu kuin nenäliina!

Kommentit

Suositut tekstit