Siirry pääsisältöön

Videot

SWAP! Vaatteidenvaihtotapahtumasta tekemäni löydöt

Huomasin sattumalta, että Tampereen Tullikamarilla oli tänään, sunnuntaina 18.9.22, SWAP! vaatteidenvaihtotapahtuma. Pakkasin kassiin yhdeksän itselleni sopimatonta vaatekappaletta ja lähdimme puolen päivän aikaan mieheni kanssa käymään tapahtumassa.  Paikan päällä Tullikamarilla oli pieni jono ulos asti, mutta se veti nopeasti. Ilman lahjoitettavia vaatteita tapahtumaan olisi päässyt jonon ohi ja saanut kolme kappaletta SWAP! "ostoseteleitä". Homma toimi siten, että tapahtumaan tuodusta vaatteesta sai ovella vastaanottopisteestä "ostosetelin", jolla sai sitten lunastaa itselleen uuden vaatteen tapahtumasta. Lahjoitettavaksi tuotujen vaatteiden määrää ei ollut rajoitettu, mutta "ostoseteleitä" sai maksimissaan kymmenen kappaletta.  Tapahtumassa oli mahdollisuus sovittaa vaatteita, mutta olin jo kotona mitannut vyötärönympärykseni ja ottanut mittanauhan mukaan käsilaukkuuni. Löytäessäni sopivan näköisiä housuja mittasin niiden ympäryksen selvittääkseni sopi

Hilseilevän printtipaidan fiksaus ja korvakoruaskartelu

Paljon käyttämässäni harmaassa t-paidassa alkoi valkoinen kohoprintti hilseilemään niin pahasti, ettei puseroa voinut enää pestä koneessa muiden vaatteiden kanssa: irtoileva printti tarttui kaikkialle. Olin todella harmissani, sillä paita oli malliltaan mukava ja muutoin vielä hyväkuntoinen. Järkeilin, että printin peittäminen ei välttämättä ratkaisisi ongelmaa vaan printtihilse puskisi pesussa läpi. 

Leikkasin neliskanttisen printin irti ja upotin siihen toisesta, jo tiensä päähän tulleesta t-paidasta uuden kuvan. En ollut aiemmin tehnyt tällaista ompelusta, joten minulta tuhrautui hieman aikaa jotta sain uuden printin nuppineulottua siististi kiinni ennen ompelemista. Lopputulokseen olin tyytyväinen, etenkin, kun aiemmin askartelemani violetti-oranssit "usko-toivo-rakkaus" -korvikset sopivat väriltään passelisti "uuden" printtipaitani kanssa.

Kommentit

Suositut tekstit