Siirry pääsisältöön

Videot

Kierrätyslöytöjen joulukalenteri 2022

Huomenna alkaa joulukuu - ja blogissani Kierrätyslöytöjen joulukalenteri, jossa esittelen erilaisia kierrätettynä löytyneitä aarteita, jotka muutoin eivät blogiini löytäisi tietään. Kalenterissa ei tulla näkemään koruja, vaatteita tai laukkuja, vaan julkaisen mielenkiintoisia (ainakin omasta mielestäni, hih) esineitä, jotka ovat kulkeutuneet käytettyinä kotiimme.  Laitahan Kierrätyslöytöjen joulukalenteri seurantaan, luukkujen postaukset ovat lyhyitä ja nopeasti lukaistavia joulukiireiden lomassa.  Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Farkkujen lahkeista hame

Ompelin vanhojen farkkujen lahkeista hameen. Farkut olivat pussimaisen löysät, joten niissä riitti hyvin kangasta, lisäsin hameosaan vain pienehköt kaitaleet trikookangasta vanhasta t-paidasta. Farkkujen vyötärö oli epämiellyttävä, joten en hyödyntänyt sitä hameessani. Vyötärön tein vanhasta ribbitrikoopaidasta.

Hameesta tuli yllättäen monikäyttöinen: sovittaessani huomasin, että sitä voi käyttää joko farkkuosat sivuilla tahi trikoo-osat sivuilla - molemmin päin hame tuntui mukavalta ylläni. 


Kommentit

Suositut tekstit