Siirry pääsisältöön

Videot

Kierrätyslöytöjen joulukalenteri 2022

Huomenna alkaa joulukuu - ja blogissani Kierrätyslöytöjen joulukalenteri, jossa esittelen erilaisia kierrätettynä löytyneitä aarteita, jotka muutoin eivät blogiini löytäisi tietään. Kalenterissa ei tulla näkemään koruja, vaatteita tai laukkuja, vaan julkaisen mielenkiintoisia (ainakin omasta mielestäni, hih) esineitä, jotka ovat kulkeutuneet käytettyinä kotiimme.  Laitahan Kierrätyslöytöjen joulukalenteri seurantaan, luukkujen postaukset ovat lyhyitä ja nopeasti lukaistavia joulukiireiden lomassa.  Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Ivana Helsinki tulppaanilaukkuun korumainen hihna

Kirppikseltä löytyneessä Ivana Helsinki tulppaanilaukussa oli alkuperäisenä hihnana hopeanvärinen metalliketju. En tykännyt käyttää laukkua ketjun kanssa, se pureutui mielestäni ikävästi olkapäähän ja olenkin käyttänyt laukkua mustan nahkahihnan kanssa.

Musta hihna on kuitenkin kauniiseen laukkuun melkoisen tylsä, joskin käytännöllinen vaihtoehto. Halusin myös juhlavamman version, joten askartelin korumaisen hihnan kirppikseltä ostetuista puuhelmistä (epäilen helmien olevan Aarikkaa), ketjunpätkästä, avainrinkuloista ja mustasta nailonnyöristä. 


Kommentit

Suositut tekstit