Siirry pääsisältöön

Videot

Kierrätyslöytöjen joulukalenteri 2022

Huomenna alkaa joulukuu - ja blogissani Kierrätyslöytöjen joulukalenteri, jossa esittelen erilaisia kierrätettynä löytyneitä aarteita, jotka muutoin eivät blogiini löytäisi tietään. Kalenterissa ei tulla näkemään koruja, vaatteita tai laukkuja, vaan julkaisen mielenkiintoisia (ainakin omasta mielestäni, hih) esineitä, jotka ovat kulkeutuneet käytettyinä kotiimme.  Laitahan Kierrätyslöytöjen joulukalenteri seurantaan, luukkujen postaukset ovat lyhyitä ja nopeasti lukaistavia joulukiireiden lomassa.  Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Mukilöytöjä lasinkeräyksestä

Ulkoillessani kurkistan aina reitilleni sattuviin metallinkeräysastioihin sillä keräilen peltirasioita. Omalla asuinalueellani metallin ja lasin keräys on yhdistetty samaan, suureen astiaan; materiaalit erottaa toisistaan väliseinä, joten kannen aukaistuaan näkee molempiin lohkoihin. 

Eilisellä kävelylenkilläni silmiini osui erään lajittelupöntön lasipuolelta kolme keramiikkamukia. Niitähän ei muuten edes saa laittaa lasinkeräykseen! Kaivelin mukit esiin - ja ne kaikki olivatsiistejä ja ehjiä. Vaikka kotini astiakaappi pursuaa, otin mukit silti mukaani, sillä ne olivat niin hauskoja. Kalamukille on jo uusi sijoituspaikka tiedossa, se viedään mieheni kalastusta harrastavalle sukulaiselle. Mustikkamukin annan mahdollisesti innokkaalle marjastajaystävälleni ja punavalkoinen Espanjamuki, no sehän on pakko pitää itse, koska punavalkoisuus on taloudessamme aina tapetilla oleva väriyhdistelmä (1 FC Union Berlinin värit).


Kommentit

Suositut tekstit