Siirry pääsisältöön

Videot

Kierrätyslöytöjen joulukalenteri 2022

Huomenna alkaa joulukuu - ja blogissani Kierrätyslöytöjen joulukalenteri, jossa esittelen erilaisia kierrätettynä löytyneitä aarteita, jotka muutoin eivät blogiini löytäisi tietään. Kalenterissa ei tulla näkemään koruja, vaatteita tai laukkuja, vaan julkaisen mielenkiintoisia (ainakin omasta mielestäni, hih) esineitä, jotka ovat kulkeutuneet käytettyinä kotiimme.  Laitahan Kierrätyslöytöjen joulukalenteri seurantaan, luukkujen postaukset ovat lyhyitä ja nopeasti lukaistavia joulukiireiden lomassa.  Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Syksyn ulkoiluasuvärini: oranssia ja violettia

Haluan esitellä tämän syksyn ulkoiluasuni, johon olen löytänyt vanhat lempivärini oranssin ja violetin. Näitä värejä en ole koskaan aiemmin käyttänyt ylläni samanaikaisesti, joten nyt oranssin ja violetin parittaminen on tuntunut kiehtovalta uudelta väriyhdistelmältä.

Violetti väri löytyi vaatteisiini takaisin sattumalta: ostin UFFilta ulkoilukäyttööni trikoohousut, jotka olivat violettia kukkakuosia. Samoihin aikoihin anoppini lahjoitti minulle epäonnistuneen pipohankintansa, joka oli väriltään lila.

Oranssin R-Collectionin anorakin kaivelin vaatehuoneemme rekin perukoilta. Takki on ostettu vuonna 2003, jolloin R-Collectionilla oli oma myymälä Tampereella Kuninkaankadulla. Sain takin tuolloin edullisesti, sillä siinä oli pieni tekovirhe hihansuussa. Se ei haitannut minua, sillä hihat olivat liian pitkät ja jouduin käärimään niitä, mikä aiheutti hihansuiden ennenaikaisen puhkikulumisen. Myöhemmin tuunasin hihansuut harmaalla trikookankaalla, mikä nyt ei välttämättä ollut fiksuin vaihtoehto.

Oranssi-violetin huivin löysin toissakesänä kahdella eurolla Tampereen Petsamon kaupunginosassa järjestetyltä kirppikseltä, jossa alueen asukkaat myivät ylimääräisiä tavaroitaan omilta pihoiltaan. Huivi oli alunperin tuubihuivi, mutta koska tunnen kuristuvani niihin, niin tuunasin huivista "normaalin" huivin.

Säärystimet olen neulonut jämälankakeristä. Lankakeräpussi löytyi jokunen vuosi sitten itsepalvelukirppikseltä "saa ottaa" laatikosta.


Kommentit

Suositut tekstit