Siirry pääsisältöön

Videot

Kierrätyslöytöjen joulukalenteri 2022

Huomenna alkaa joulukuu - ja blogissani Kierrätyslöytöjen joulukalenteri, jossa esittelen erilaisia kierrätettynä löytyneitä aarteita, jotka muutoin eivät blogiini löytäisi tietään. Kalenterissa ei tulla näkemään koruja, vaatteita tai laukkuja, vaan julkaisen mielenkiintoisia (ainakin omasta mielestäni, hih) esineitä, jotka ovat kulkeutuneet käytettyinä kotiimme.  Laitahan Kierrätyslöytöjen joulukalenteri seurantaan, luukkujen postaukset ovat lyhyitä ja nopeasti lukaistavia joulukiireiden lomassa.  Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Avaimenperästä riipus ja kirppislöytönä yhteensopivat korvikset

Sain viime syksynä lahjaksi "Ampelmann-tyttö" avaimenperän, jossa on 1FC Union Berlinin logo. "Ampelmann" on itä-Berliinin puolella käytössä oleva kevyen liikenteen liikennevaloukko, josta on tullut suosittu hahmo matkamuistotuotteissa ja siitä on tehty myös saparopäinen tyttöversio.

En raaskinut naarmuttaa vaaleanpunaista "liikennevalotyttöä" avaimenperänä, vaan tein siitä riipuksen pujottamalla siihen valkoisen nahkanauhan. Harmillisesti minulla ei ollut uutta valkoista nahkanauhaa enkä saanut sellaista mistään ostettuakaan, joten jouduin tyytymään käytettyyn nauhaan toisesta korusta.

Hiljattain löysin kirppiskierroksellani sievät vaaleanpunaiset korvakorut, jotka olivat samansävyiset "liikennevalotytön" kanssa. Korviksissa on hopeiset koukut ja hopeapitoisuusleiman lisäksi niissä on valmistajan leima, joka valitettavasti on niin pieni, etten saa siitä selvää. Korvisten hinta oli 3,50 euroa ja kassalla kävi iloinen yllätys: kyseisen pöydän tuotteet olivat -50 % alennuksessa, joten hinnaksi jäi vain 1,75 euroa.

Kommentit

Suositut tekstit