Siirry pääsisältöön

Videot

Kierrätyslöytöjen joulukalenteri 2022

Huomenna alkaa joulukuu - ja blogissani Kierrätyslöytöjen joulukalenteri, jossa esittelen erilaisia kierrätettynä löytyneitä aarteita, jotka muutoin eivät blogiini löytäisi tietään. Kalenterissa ei tulla näkemään koruja, vaatteita tai laukkuja, vaan julkaisen mielenkiintoisia (ainakin omasta mielestäni, hih) esineitä, jotka ovat kulkeutuneet käytettyinä kotiimme.  Laitahan Kierrätyslöytöjen joulukalenteri seurantaan, luukkujen postaukset ovat lyhyitä ja nopeasti lukaistavia joulukiireiden lomassa.  Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Heijastinnauhaa hihoihin

Marraskuun toista lauantaita mainostetaan vuoden harmaimmaksi päiväksi. Tiettyä tuotettahan siinä markkinoidaan, mutta viime päivinä harmaudessa on kyllä ollut vinha perä. Olin eräänä iltana auton kyydissä ja kauhistuin, kuinka huonosti jalankulkija näkyy ellei hänellä ole heijastinta.

Heijastimen käytön tarpeellisuuden tietänee jokainen, mutta sen verran tärkeästä asiasta on kyse, että postaan kuvat ulkoilutakistani, johon ompelin hihoihin heijastinnauhaa. Hukkaan helposti vaatteisiin klipseillä kiinnitettävät heijastimet, joten minulle toimivin ratkaisu on tällainen ommeltava heijastinnauha - olkoonkin, että se saa vaatteen näyttämään työasulta, mutta turvallisuus ennen kaikkea.

Kommentit

Suositut tekstit