Siirry pääsisältöön

Videot

Kukkivia kirppislöytöjä

Minulle on joskus käynyt niin, että kivat kirppislöydöt seuraavat toisiaan, ja juuri niin tapahtui tämän viikon alussa. Maanantaina tekemälläni kirppiskierroksella löysin hehkuvissa väreissä olevan kukkajakun, bomber-takiksi tätä kai voisi sanoa. Hinta oli vain kaksi euroa. Tiistaina kävin kiertämässä saman kirppiksen kuin maanantainakin - ja löysin kukkabomberiin täydellisesti sopivan kukkahuivin! Kyseessä ei ollut sama itsepalvelumyyntipöytä, jolta takin olin löytänyt, eli tämä oli aivan puhdasta sattumaa. Huivin hinta oli 1,20 euroa.  Kukallisia vaatteita ja asusteita käytän harvemmin, koska en toivo Hyacint Bucket -efektiä, mutta nämä mustapohjaiset kukkaihanuudet ovat kyllä sellaisia, että tulen käyttämään niitä yhdessä - olkoonkin sitten Hyacint tai ei!

Neulesormikkaiden korjaus

Violetit, kymmeniä vuosia vanhat neulesormikkaani ovat olleet miehelläni käytössä toisten käsineiden sisällä. Sormikkaista oli hänen käytössään kulunut osa sormenpäistä rikki - ja en osaa parsia. 

Korjasin käsineet purkamalla rikkinäiset sormenpäät ja neuloin tilalle uudet - olin nähnyt internetissä tällaisen tavan. Langaksi valikoitui vihreää, jostakin purkamaani lankaa, sillä se oli ainoa vahvuudeltaan sopiva. Erivärisyys ei haittaa, koska näitä käsineitä käytetään toisten hanskojen alla.
Kommentit

Suositut tekstit