Siirry pääsisältöön

Videot

Farkkuhame ja Maripaita päivän kotiasuna

Tänään kotosalla ollessa asukseni valikoitui paidasta tuunaamani  farkkuhame  ja Marimekon pitkähihainen t-paita. Hameessa oli alunperin tavalliset valkoiset paidannapit, mutta koska minulla oli ylimääräisiä Jokapoika -paidan nappeja, niin vaihdoin ne hameeseen. Ehkäpä tuon Marimekkokytköksen syystä hame hakeutui tänään ylleni Maripaidan kanssa! Leveäraidallinen paita on löytö kirppikseltä "saa ottaa" -laatikosta. Tämän paidan kanssa olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan: olin kirpparille sisään mennessäni jo katsonut tuon laatikon, mutta vielä poislähtiessäni vilkaisin sitä ohimennessäni - ja raitapaita oli mytyssä päällimmäisenä. Se oli siis ilmestynyt "saa ottaa" -laatikkoon sillä aikaa kun olin kiertänyt kirppiksen. Mikä säkä!

Hame kirppikseltä ja pusero "Lahjoitetaan" -löytönä

Muutama vuosi sitten ostin kirppikseltä parilla eurolla vaaleanpunasävyisen kukkahameen, jota en ole käyttänyt vielä kertaakaan, koska minulla ei ole ollut siihen mieleistä puseroa. Hame on sellainen, että se tarvitsee parikseen mahdollisimman simppelin ja vähäeleisen yläosan.

Viininpunainen paitapusero löytyi tammikuussa "Lahjoitetaan"-löytönä. Puserossa oli kauluksessa nuhraantunut nyöri, jonka otin pois, mielestäni paita ei edes sitä tarvitse. Muutoin vaate oli hyväkuntoinen. Sain tästä paidasta yläosan vaaleanpunaiselle kukkahameelleni.
 


Kommentit

Suositut tekstit