Siirry pääsisältöön

Videot

Asustejoulukalenteri, luukku 24: tik-tak

  Tik-tak, tik-tak: joulukalenterin aika on täynnä kun viimeinen luukku aukeaa. Ja sieltähän löytyy aikarautoja: kaksi rannekelloa, joihin olen tuunannut rannekkeet.  Mustahihnaisen  Brandenburgin porttia esittävän kellon olen löytänyt patterinkeräyksestä Berliinistä. Punahihnainen sydämenmuotoinen kello on puolestaan ostettu kirpputorilta. Aiempien vuosien kalentereiden jouluaaton luukkuihin pääset näistä linkeistä: Korvakorukalenteri Punaisten laukkujen joulukalenteri Kierrätyslöytöjen joulukalenteri

Pirput Parput - Marilöytö kirppikseltä

Kävin viime perjantaina kiertämässä pikaisesti Hervannassa olevan itsepalvelukirppiksen. Koska olin käynyt samalla kirppiksellä jo aiemmin viikolla, silmäilin pöytiä vain ylimalkaisesti, enkä ollut etsimässä mitään. Ja silloinhan sitä löytääkin kun mitään ei ole hakemassa! 

Eräässä pöydässä roikkuva laukku pisti silmääni kuosinsa vuoksi - tunnistin sen Marimekon "Pirput Parput" kankaaksi. Otin laukun ja tutkin sitä tarkemmin: joku oli itse ommellut sen markiisikankaasta. Kassi oli siistissä kunnossa ja huolellisesti tehty. Ja entäpä sitten hinta? Vain kaksi euroa! Arvaatte varmaan, ettei ostopäätöstä tarvinnut miettiä.

Kommentit

Suositut tekstit