Siirry pääsisältöön

Videot

Farkkuhame ja Maripaita päivän kotiasuna

Tänään kotosalla ollessa asukseni valikoitui paidasta tuunaamani  farkkuhame  ja Marimekon pitkähihainen t-paita. Hameessa oli alunperin tavalliset valkoiset paidannapit, mutta koska minulla oli ylimääräisiä Jokapoika -paidan nappeja, niin vaihdoin ne hameeseen. Ehkäpä tuon Marimekkokytköksen syystä hame hakeutui tänään ylleni Maripaidan kanssa! Leveäraidallinen paita on löytö kirppikseltä "saa ottaa" -laatikosta. Tämän paidan kanssa olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan: olin kirpparille sisään mennessäni jo katsonut tuon laatikon, mutta vielä poislähtiessäni vilkaisin sitä ohimennessäni - ja raitapaita oli mytyssä päällimmäisenä. Se oli siis ilmestynyt "saa ottaa" -laatikkoon sillä aikaa kun olin kiertänyt kirppiksen. Mikä säkä!

Pirput Parput - Marilöytö kirppikseltä

Kävin viime perjantaina kiertämässä pikaisesti Hervannassa olevan itsepalvelukirppiksen. Koska olin käynyt samalla kirppiksellä jo aiemmin viikolla, silmäilin pöytiä vain ylimalkaisesti, enkä ollut etsimässä mitään. Ja silloinhan sitä löytääkin kun mitään ei ole hakemassa! 

Eräässä pöydässä roikkuva laukku pisti silmääni kuosinsa vuoksi - tunnistin sen Marimekon "Pirput Parput" kankaaksi. Otin laukun ja tutkin sitä tarkemmin: joku oli itse ommellut sen markiisikankaasta. Kassi oli siistissä kunnossa ja huolellisesti tehty. Ja entäpä sitten hinta? Vain kaksi euroa! Arvaatte varmaan, ettei ostopäätöstä tarvinnut miettiä.

Kommentit

Suositut tekstit