Siirry pääsisältöön

Videot

Farkkuhame ja Maripaita päivän kotiasuna

Tänään kotosalla ollessa asukseni valikoitui paidasta tuunaamani  farkkuhame  ja Marimekon pitkähihainen t-paita. Hameessa oli alunperin tavalliset valkoiset paidannapit, mutta koska minulla oli ylimääräisiä Jokapoika -paidan nappeja, niin vaihdoin ne hameeseen. Ehkäpä tuon Marimekkokytköksen syystä hame hakeutui tänään ylleni Maripaidan kanssa! Leveäraidallinen paita on löytö kirppikseltä "saa ottaa" -laatikosta. Tämän paidan kanssa olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan: olin kirpparille sisään mennessäni jo katsonut tuon laatikon, mutta vielä poislähtiessäni vilkaisin sitä ohimennessäni - ja raitapaita oli mytyssä päällimmäisenä. Se oli siis ilmestynyt "saa ottaa" -laatikkoon sillä aikaa kun olin kiertänyt kirppiksen. Mikä säkä!

Star Wars t-paidasta "Yoda"-pipo

Minulla oli tuunausmateriaalivarastossa lasten Star Wars -aiheinen t-paita. Vaate oli niin pieni, että se oli sellaisenaan sopiva aikuisen päähän pipoksi. Pähkäilin ainoastaan sitä, kuinka saisin leikattua paidan päälaelta pipon muotoon rikkomatta Star Wars -printtiä.

Idea tuli sitten täysin sattumalta kun näin kuvan Star Warsin Yoda -hahmosta. Tein pipoon "Yodakorvat" paidan hihoista! Innostuin niin kovasti, että unohdin tyystin ottaa tuunauksesta "ennen" kuvan. En joutunut leikkaamaan puseroa paljoakaan, piirroskuva jäljempänä hahmottaa kuinka tein leikkaaamisen.

Pipon toinen puoli on kokonaan harmaa, t-paidassahan printti oli tietenkin vain etupuolella. Tämä pipotuunaus sen sijaan toimii päässä kummin päin tahansa käytettynä.

Kommentit

Suositut tekstit