Siirry pääsisältöön

Videot

Muuton keskellä virkattu pikkulaukku

Huh, edellisestä postauksesta on vierähtänyt yli kolme kuukautta, mutta siihen on syynsä: päätimme tammikuussa muuttaa 70 neliöisestä rivitaloasunnostamme 36 neliöiseen kerrostaloasuntoon! Asuinneliöt siis käytännössä puolittuivat ja sehän on tiennyt melkoista tavaroiden downshiftaamista, joka on vienyt - ja vie edelleenkin - kaiken ylimääräisen ajan.  Palmusunnuntaina havahduin siihen, että eletään jo pääsiäisen aikaa ja päätin, että teen edes jonkin pienen käsityön. Löysin erivärisiä Seiskaveikan purkukeriä, joista yleensä olen neulonut leikkihiiriä kissoille, mutta nyt kissat saivat jäädä nuolemaan tassujaan ja itsekkäästi virkkasin pienen isoäidinneliölaukun kännykkälaukukseni. En pidä siitä, että virkatut laukut venyvät kovasti, ja kokeilin ryhdistää virkkuutyötä yhdistämällä Seiskaveikan pariksi valkoista kalastajanlankaa. Se tuntui auttavan, laukusta tuli mielestäni jämäkkä.  Kiinnitin laukkuun myös ohuen valkoisen puuvillavuorin, jotta kännykän kulmat eivät törröttäisi ulos vir

Star Wars t-paidasta "Yoda"-pipo

Minulla oli tuunausmateriaalivarastossa lasten Star Wars -aiheinen t-paita. Vaate oli niin pieni, että se oli sellaisenaan sopiva aikuisen päähän pipoksi. Pähkäilin ainoastaan sitä, kuinka saisin leikattua paidan päälaelta pipon muotoon rikkomatta Star Wars -printtiä.

Idea tuli sitten täysin sattumalta kun näin kuvan Star Warsin Yoda -hahmosta. Tein pipoon "Yodakorvat" paidan hihoista! Innostuin niin kovasti, että unohdin tyystin ottaa tuunauksesta "ennen" kuvan. En joutunut leikkaamaan puseroa paljoakaan, piirroskuva jäljempänä hahmottaa kuinka tein leikkaaamisen.

Pipon toinen puoli on kokonaan harmaa, t-paidassahan printti oli tietenkin vain etupuolella. Tämä pipotuunaus sen sijaan toimii päässä kummin päin tahansa käytettynä.





Kommentit

Suositut tekstit