Siirry pääsisältöön

Videot

Farkkuhame ja Maripaita päivän kotiasuna

Tänään kotosalla ollessa asukseni valikoitui paidasta tuunaamani  farkkuhame  ja Marimekon pitkähihainen t-paita. Hameessa oli alunperin tavalliset valkoiset paidannapit, mutta koska minulla oli ylimääräisiä Jokapoika -paidan nappeja, niin vaihdoin ne hameeseen. Ehkäpä tuon Marimekkokytköksen syystä hame hakeutui tänään ylleni Maripaidan kanssa! Leveäraidallinen paita on löytö kirppikseltä "saa ottaa" -laatikosta. Tämän paidan kanssa olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan: olin kirpparille sisään mennessäni jo katsonut tuon laatikon, mutta vielä poislähtiessäni vilkaisin sitä ohimennessäni - ja raitapaita oli mytyssä päällimmäisenä. Se oli siis ilmestynyt "saa ottaa" -laatikkoon sillä aikaa kun olin kiertänyt kirppiksen. Mikä säkä!

Amuleteista korvakorut

Bongasin 1.FC Union Berlinin verkkokaupasta pienen teräksisen amulettikorun (charm), jossa oli joukkueen logo. Koru oli melko suuressa alennuksessa, joten keksin, että ostan niitä kaksi ja teen korvakorut; amuletin halkaisija oli noin senttimetrin, eli juuri sopivan kokoiset korviksiksi.

Klikkasin korut verkkokaupassa ostoskoriin, mutta sitten tulikin ikävä yllätys: toimituskulut Suomeen olisivat maksaneet 13,90 euroa - enemmäin kuin yksi koru! Harmittelin WhatsAppissa asiaa berliiniläiselle ystävälleni, joka totesi heti: "Älä huoli, haen korut Unionin myymälästä ja postitan ne sinulle!" 

Meni pari viikkoa kun postissa tuli korukirjeeni .Niinpä niin, lähetys Berliinistä Suomeen osaa kestää jopa kolme viikkoa - missä lie vika, mutta Suomesta Berliiniin posti menee muutamassa päivässä! Korvikset oli nopeasti tehty, pihdeillä vain amuletin ripustuslukko irti ja korviskoukku tilalle.


Kommentit

Suositut tekstit