Siirry pääsisältöön

Videot

Farkkuhame ja Maripaita päivän kotiasuna

Tänään kotosalla ollessa asukseni valikoitui paidasta tuunaamani  farkkuhame  ja Marimekon pitkähihainen t-paita. Hameessa oli alunperin tavalliset valkoiset paidannapit, mutta koska minulla oli ylimääräisiä Jokapoika -paidan nappeja, niin vaihdoin ne hameeseen. Ehkäpä tuon Marimekkokytköksen syystä hame hakeutui tänään ylleni Maripaidan kanssa! Leveäraidallinen paita on löytö kirppikseltä "saa ottaa" -laatikosta. Tämän paidan kanssa olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan: olin kirpparille sisään mennessäni jo katsonut tuon laatikon, mutta vielä poislähtiessäni vilkaisin sitä ohimennessäni - ja raitapaita oli mytyssä päällimmäisenä. Se oli siis ilmestynyt "saa ottaa" -laatikkoon sillä aikaa kun olin kiertänyt kirppiksen. Mikä säkä!

"Porkkanapuput" -korvistuunaus

Minulla oli pätkä vihreää 3D-tulostettua ketjua, jonka olen saanut joiltakin messuilta. Muistan, kuinka kyseinen näytteilleasettaja halusi messuvieraiden testaavan ketjunpätkillä 3D-tulosteen lujuutta: ketjua ei tosiaankaan saanut käsin kiskomalla poikki.

Sitkeä ketju innosti korvisaskarteluun. Ketju venyi ja jousti, joten vedin sen kokeeksi oranssin puuhelmen läpi - ja sinnehän ketju sitten jysähti kiinni. Leikkasin ketjun sivuleikkureilla poikki ja pujotin pätkän toiseen oranssiin helmeen. Kokeilu näytti aivan vihreänaattisilta porkkanoilta!

Askartelu olisi ollut jo tällaisenaan sopiva korvakorupariksi, mutta muistin, että minulla on pieniä pupuriipuksia. Kiinnitin puput ketjujen päihin "porkkanoita" kärkkymään.Kommentit

Suositut tekstit