Siirry pääsisältöön

Videot

Sporttipaitatuunaukset

Minulla oli kaksi jo melkoisen kulahtanutta ja pesussa kutistunutta mustaa t-paitaa. Niiden rinnuksessa oli vaaleanpunaiset silhuetti-painatukset, jotka olivat hyväkuntoiset. En kuitenkaan halunnut enää käyttää paitoja koska ne kinnasivat päällä, mutta en myöskaan ollut tullut hävittäneeksi niitä. Inspiraatio t-paitojen tuunaamiseen löytyi yllättävällä tavalla: haeskelin hattujemme seasta jotakin kivaa lippistä ja löysin 15 vuotta sitten äidiltäni lahjaksi saamani vaaleanpunaisen Puman lippiksen, jossa on turkoosi Puman logo. Lippis oli aikoinaan lempparini ja käytin sitä paljon. Koska tilkkulaatikosssani oli suikale turkoosia trikoota, päätin tuunata kahdesta t-paidastani "sporttipaidat" käytettäväksi lippiksen kanssa.  

Pääsiäiskalenteri: kellokeskiviikko

Pääsiäisviikon keskiviikon nimi on kellokeskiviikko. Päivä on saanut nimensä siitä, että hiljaisen viikon keskiviikkona karja päästettiin ensimmäistä kertaa talven jälkeen navetasta laitumelle - ja lehmille tietenkin laitettiin kellot kaulaan ennen laitumelle menoa.
(Lähde: juhlapyhät.fi -sivusto)

Kellokeskiviikkona pääsiäiskalenteri jatkaa kultamunan arvoituksella. Tänään rasiasta löytyy riipus. Se on Kimmo Virkkusen suunnittelema keramiikkamuna. Tämä oli alunperin korvakoru, ostin sen kahdella eurolla Tampereen Sokoksen koruosaston alelaarista parittomana lähes kaksikymmentä vuotta sitten. Tein korvakorusta riipuksen vaihtamalla korviskoukun avolenkkiin. Riipuksen ketju on lainassa toisesta korusta.
Kommentit

Suositut tekstit