Siirry pääsisältöön

Videot

Sporttipaitatuunaukset

Minulla oli kaksi jo melkoisen kulahtanutta ja pesussa kutistunutta mustaa t-paitaa. Niiden rinnuksessa oli vaaleanpunaiset silhuetti-painatukset, jotka olivat hyväkuntoiset. En kuitenkaan halunnut enää käyttää paitoja koska ne kinnasivat päällä, mutta en myöskaan ollut tullut hävittäneeksi niitä. Inspiraatio t-paitojen tuunaamiseen löytyi yllättävällä tavalla: haeskelin hattujemme seasta jotakin kivaa lippistä ja löysin 15 vuotta sitten äidiltäni lahjaksi saamani vaaleanpunaisen Puman lippiksen, jossa on turkoosi Puman logo. Lippis oli aikoinaan lempparini ja käytin sitä paljon. Koska tilkkulaatikosssani oli suikale turkoosia trikoota, päätin tuunata kahdesta t-paidastani "sporttipaidat" käytettäväksi lippiksen kanssa.  

Tuubihuivista monikäyttöisempi yhdellä saumalla

Muistatteko, kun kymmenkunta vuotta sitten oli muotia trikooputkesta tehdyt tuubihuivit? Trikoota niissä oli reippaasti ja huivissa tunsi kuristuvansa kangaspaljouteen. Eipä ihme, että nämä muodin "helmet" päätyivät pian kirppispöydille - josta niitä yhä löytää hyvinkin edullisesti. Ja näitä huiveja kannattaa ostaa tuunaustarkoituksiin!

Löysin punavalkoraidallisen trikootuubihuivin kirppikseltä eurolla. Leikkasin kankaan auki ja ompelin siihen "olkasauman". Jätin tilaa pääaukolle ja avarsin sitä hieman. Ja siinäpä se: tuubihuivista tuli poncho. Tätä voi yhä käyttää myös huivina kun työntää "helmat" pääaukon läpi (kts. kuvat).
Kommentit

Suositut tekstit