Siirry pääsisältöön

Videot

Punavalkoinen virkattu baskeri

Olen pitkään halunnut virkata baskerin, googlettanut ties kuinka monta baskerin virkkausohjetta, mutta olen niitä ihmisiä jotka eivät ymmärrä yksinkertaistakaan virkkausohjetta. Niinpä ryhdyin puuhaan ihan kokeilemalla.  Yrityksen ja erehdyksen kautta sain kolmannella kerralla baskerista mieleiseni. Ensimmäinen versio näytti ryppyiseltä pölyrätiltä -> purkuun. Toisesta versiosta tuli liian pieni -> purkuun. Kolmas kerta toden sanoi, onnistuin vihdoin! En edes yritä kirjoittaa ohjetta kuinka baskerin tein. Pyörylän virkkasin pylväillä, vaihdoin langan väriä joka kerroksella ja aloitin kaventamiset kun olin saanut aikaiseksi 20 kerrosta. Sitten vain sovittelin, koska oli päähän sopiva. 

Farkunpeppupussukka

Vielä riittää postattavaa farkkukangastuunauksista. Tämä on nyt lajissaan viimeinen, ei kovinkaan kummoinen tekele, kunhan ompelin palasen farkkukangasta toimittamaan jotakin virkaa.

Kyseessä oli pala, joka oli jäänyt joidenkin farkkujen takamuksesta pyörimään kangaslaatikkooni. Ompelin palasesta pussukan, jonka voi ripustaa vyönlenkistä naulakkoon. Ehkä käytän tätä hiusharjojen säilytykseen kylppärissä, saapi nähdä. 


Kommentit

Suositut tekstit