Siirry pääsisältöön

Videot

Punavalkoinen virkattu baskeri

Olen pitkään halunnut virkata baskerin, googlettanut ties kuinka monta baskerin virkkausohjetta, mutta olen niitä ihmisiä jotka eivät ymmärrä yksinkertaistakaan virkkausohjetta. Niinpä ryhdyin puuhaan ihan kokeilemalla.  Yrityksen ja erehdyksen kautta sain kolmannella kerralla baskerista mieleiseni. Ensimmäinen versio näytti ryppyiseltä pölyrätiltä -> purkuun. Toisesta versiosta tuli liian pieni -> purkuun. Kolmas kerta toden sanoi, onnistuin vihdoin! En edes yritä kirjoittaa ohjetta kuinka baskerin tein. Pyörylän virkkasin pylväillä, vaihdoin langan väriä joka kerroksella ja aloitin kaventamiset kun olin saanut aikaiseksi 20 kerrosta. Sitten vain sovittelin, koska oli päähän sopiva. 

Kahdesta holkkihihaisesta paidasta yksi pitkähihainen

Ostin talvella päivittäistavaramarkettini alerekistä kaksi holkkihihaista printti t-paitaa. En erityisemmin pidä holkkihihoista, mutta paidat olivat kauniita ja edullisia, vain 2 euroa kappale, joten ostin ne.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että kun kesä tuli ja yritin käyttää näitä t-paitoja, inhosin niitä. En tiedä miksi tuo holkkihihaisuus vaan ei nappaa minulle. Joten, päädyin tuunaamaan paidat: tein niistä yhden pitkähihaisen. Toisesta t-paidasta riitti kivasti materiaalia pitkiin hihoihin, harmi vain, etten saanut molempiin hihoihin printtikuvaa, mutta menee tämä pusero näinkin.Kommentit

Suositut tekstit