Siirry pääsisältöön

Videot

Repun muokkaus

Minulla on kaksi samanlaista Kipling-merkkistä reppua, joista toinen on punainen ja toinen keltainen. Molemmat reput ovat kirppisostoksia; punainen on parin vuoden takaa, mutta keltainen on jo niin vanha ostos, että taisipa olla markka-aikaa... Samalta aikakaudeltahan nuo reput lienevät, minun laukkukokoelmassani tuo punainen on "uusi". Käytin keltaista reppua aikoinaan paljonkin, ja sen läpässä oleva tarranauhakiinnitys oli mennyt huonoksi, se ei enää "tarrannut" - tiedättehän millaiseksi tarranauha menee vanhuuttaan. Kiinnitykselle olisi pitänyt tehdä jotakin, mutta sen sijaan päätinkin tehdä radikaalin fiksauksen: muutin koko repun jumpparepuksi! Koska tässä reppumallissa oli kiristysnyörit suuaukolla, oli jumpparepuksi muuttaminen kohtuullisen helppo homma: ratkoin irti läpän ja olkahihnat, vaihdoin kiristysnyörit pidemmiksi ja tein niille kiinnityspaikat reppuun. Ja siinä se, valmista tuli! Erityisesti minua ilahduttaa nyt se, että repusta tuli sellainen, että

Asustejoulukalenteri, luukku 23: pieni Marimekon logokassi

 Aatonaaton kalenteriluukusta asusteena löytyy pieni, markiisikankainen Marimekon logokassi. Ostin sen Tampereen Keskustorin Moron peräkonttikirppikseltä reippaasti yli kymmenen vuotta sitten, olisiko ollut ihan ensimmäisiä Moron kirppiksiä - joka tapauksessa, nykyisen mallisia logokasseja ei vielä silloin ollut. 

En tiedä, onko tätä pientä kassimallia ollut lainkaan Marimekon myymälöissä, kassin minulle myynyt kirppismyyjä muisteli saaneensa sen jonkin Marimekon katalogin mukana. Googlaamalla en ole samanlaista löytänyt. Jos joku blogin lukijoista tietää, niin olisi ihanaa kuulla!

Aiempien vuosien joulukalentereiden aatonaaton luukkuihin pääset näistä linkeistä:
Punaisten laukkujen joulukalenteri

Kommentit

Suositut tekstit