Siirry pääsisältöön

Videot

"Ruma kiekkofanipaita"

Kaikkihan tietävät "ruma joulupaita" -käsitteen, mutta nyt tuunasin itselleni kiekkokisojen inspiroimana "ruman kiekkofanipaidan". Pusero oli alunperin pitkähihainen ja olin yrittänyt piristää sitä  seepraprintillä , joka ei kuitenkaan toiminut paidassa ja siirsin printin edellisessä postauksessa esittelemääni  Marimekon logokassiin. En pitänyt puseron hihoista, niissä oli leikkauksessa jotakin outoa ja hihat olivat ahtaan oloiset. Lähdin siitä, että ensiksi tein paidasta hihattoman. Lörpöttävään helmaan pujotin Suomen lipun sinisen kiristysnyörin. Paidan etumukseen ompelin pari printtitilkkua, joista "Give me 5" on otettu saadusta, rikkinäisestä lasten puserosta ja "Suomi Finland" -printin olen saanut kerran kirpparilla kaupanpäällisinä. Kuvat valitsin paitaan niiden sinisten värisävyjen vuoksi. Koska kiekkokisat pelataan kotikaupungissani Tampereella, kiinnitin puseron takapuolelle, niskaan, brodeeratun Tampereen kaupungin vaakunan. Tällä onkin

Peace & Love korusetti (vuodelta 2016)

Peace & Love korusetti syntyi strassikoristeisen rauhanmerkkiriipuksen inspiroimana. Riipus tuli minulle kun ostin Berliinistä eräästä "rihkamakorukaupasta" askartelupussin. Pussi sisälsi vaillinaisia ja rikkinäisiä koruja, joita olen sitten uusiokäyttänyt tuunaamiini koruihin.

Peace & Love kaulakorussa käytin kahta hopeista Ristomatti Ratian sydänriipusta jotka ovat tulleet lehtitilauslahjoina. Muut osat ovat askartelupussista. Korvakorut - hopeiset Liisa Vitalit - ovat myöskin lehtitilauslahja. Korviksiin kiinnitin pienellä "avainrinkulalla" askartelupussista tulleet punaiset nallet.

Korutuunaus vuodelta 2016.

Kustannukset: hopeaosat lehtitilauslahjoja, muut osat askartelupussista joka maksoi 3 euroa.


Kommentit

Suositut tekstit