Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Vaaleanpunaiset kukkakorvikset (vuodelta 2016)

Lämpimän kesäpäivän kunniaksi esittelen kukkakorvistuunauksen vuodelta 2016. Ostin kirpputorilta kotimaiset hopeiset kukkakorvakorut, joista toinen koru oli pinnaltaan pahoin naarmuttunut. Tämän oli toki myyjä ottanut huomioon hinnoittelussaan. Tuunasin korvikset lakkaamalla niihin neljä kerrosta vaaleanpunaista hilelakkaa. Kynsilakalla hopeaa tuunatessa kannattaa pitää kunnon kuivatusvälit lakkauskerrosten välillä, itse tein kerroksen per päivä, eli tuunaus vei 4 päivää. Kukkien varsiksi kiinnitin vielä lopuksi lilapinkit pitkät strassikorut.


Tuunauksen kustannukset: kukkakorvakorut 5 euroa, strassikorut euron. Molemmat kirpputorilta. 

Kommentit

  1. Hienot tuunaukset sait tehtyä kotimaisiin korvakoruihin. Hienot nuo strassikorut, jotka todellakin antavat vaikutelman kukkien varsista. Kotimaisia korvakoruja olen katsellut eri sivuilta koska etsin lahjaa veljen tyttärelle. Tuotteen kotimaisuus on minulla ollut kriteerinä. Yhdet sivut jo löysin, missä ihastelin suomalaisesta vanerikoivusta valmistettuja korvakoruja. Kuvien perusteella en edes aluksi käsittänyt, että kyseessä on tosiaan puusta valmistetut korut. Mielenkiintoista miten monta eri materiaalia voidaan käyttää korujen valmistamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi Matti :) Minunkin mielestäni on mukavaa, että koruja ja etenkin korviksia on nykyään ryhdytty valmistamaan niin monesta mielenkiintoisesta materiaalista! Toivottavasti veljen tyttärelle löytyi mieluinen lahja kotimaisilta korunvalmistajilta. Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit