Siirry pääsisältöön

Videot

"Pitsisukat" naapurin tytölle

Elämme vielä muuton keskellä "kahden asunnon loukossa", joka onneksi päättyy parin viikon päästä. Tulevan entisen asuntomme naapuriperhe sai hiljattain perheenlisäystä ja neuloin pienokaiselle villasukat Seiskaveikasta. No, lankaahan jäi huimasti yli, joten neuloin siitä vielä vauvan isosiskollekin sukat. Valmistuttuaan beiget sukat näyttivät silmissäni ankeilta nuoren naisen sukiksi ja lisäsin niihin helpon piristyksen: kolme virkattua kerrosta mansikkajäätelönvaaleanpunaista "pitsiä". Aikanaan, kun sukat ovat jääneet pieneksi, on helppo purkaa "pitsi" pois ja kierrättää sukat pikkuveljelle. Neuloin koon 33-34 sukat seuraavasti: aloitus 36 silmukkaa -> 3 oikein, 3 nurin joustinneuletta 10 krs -> 1 oikein, 1 nurin joustinneuletta 15 krs -> kantapää -> sukkaosa 40 krs ainaoikein neuletta -> kärkikavennus ja päättely. Vaaleanpunaisen " pitsin" virkkasin viimeiseksi: ensimmäinen krs 5 ketjusilmukkaa per lenkki, toinen krs 6 kjs per le

1, X, 2 - pennit miljoonaksi

Sain syksyllä eräästä kauppakeskuksesta Veikkauksen mainosheijastimen. Päässäni alkoi ärsyttävästi soida vanha mainos: "Yksi, risti, kaksi - pennit miljoonaksi, veikkaus on joka viikko, palautuspäivä keskiviikko!". Heijastin jäi käyttämättömäksi, kunnes viime viikolla mieheni porasi minulle askartelukäyttöön kasan vanhoja pennejä, ja heijastin päätyi keikkumaan penniketjun jatkeeksi.


Kommentit

  1. Olisiko mahdollista saada tuo heijastin itselle? Jos se sulla vielä on... Kun kerään yritysten mainostuotteita, ja Veikkaukselta mulla ei ole mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Harmillisesti minulla ei enää ole tuota heijastinta, annoin sen pois pari vuotta sitten. Jos kotipaikkakunnallasi on Veikkauksen pelipaikka, voisit käydä kysymässä sieltä onko heillä vielä jaossa tuollaisia heijastimia. Aikoinaan sain tuon heijastimen Hervannan kauppakeskuksen Pelaamosta.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit