Siirry pääsisältöön

Videot

Isosta huivista "Audrey Hepburn" -poncho

Musta puuvillainen "saa ottaa" -laatikosta löytynyt huivi oli jäänyt minulla vähälle käytölle. Syynä siihen oli se, että huivi oli suuri, "pashmina" -huivien kokoluokkaa, mutta materiaalinsa vuoksi se ei oikein toiminut: lämmittämään se oli liian kylmä ja auringolta suojaamaan liian kuuma.  Olin hylännyt huivin kangaslaatikkooni odottamaan ideaa. Paljon käyttämäni  "Audrey Hepburn" -liehukepaita  kului nyppyiseksi ja pelastin siitä yhä hyvässä kunnossa olevan printin tuunauskäyttöön. Pidän kovasti kaikenlaisista kaapumaisista loippanoista ja nytpä sitten ompelin mustasta huivista "Audrey Hepburn" -ponchon.  

Vaatehuoltoa: villasukkiin uudet teräosat

Tätä voisi pitää jo melkoisena nuukailuna: kudoin rikkinäisiin villasukkiin uudet teräosat. Sukat olivat kuluneet puhki, ja asia mitä en todellakaan tee on villasukkien parsiminen! Sukat olivat jo reippaasti yli kymmenen vuotta vanhat, kudottu kaksivärisestä Seitsemän Veljestä langasta, jota ei enää saa. Ja ne olivat mieheni lempivillasukat. Koska sukkien pitkä varsiosa oli vielä hyväkuntoinen, niin päädyin pelastamaan sukat ja kudoin uudet teräosat harmaasta Novitan Seitsemän Veljestä Aapo-langasta.


Kommentit

  1. Minä rakastan juuri tällaista nuukailua. Nyky-yhteiskunnassa tuntuu, että mitään ei käytetä loppuun vaan kokoajan ollaan ostamassa uutta ja viemässä käyttökelpoista tavaraa roskiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mukavaa kuulla että on muitakin "nuukailun" kannattajia. Itse pyrin välttelemään tavaroiden roskiin viemistä viimeiseen asti, onneksi nykyään on paljon kierrätystapahtumia joihin voi viedä itselleen tarpeettomat tavarat.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit